ПАПАРАШКИ УДАР! Биляна Йотовска захвърли банския, пече силиконовите си бомби на Халкидики (Горещо фото)

https://hotarena.net/intimno/paparashki-udar-biliana-iotovska-zahvarli-banskiia-peche-silikonovite-si-bombi-na-halkidiki HotArena.net
ПАПАРАШКИ УДАР! Биляна Йотовска захвърли банския, пече силиконовите си бомби на Халкидики (Горещо фото)
Биляна и семейството й отмаряха в 5-звезден хотел край малкото и китно селце Калитеа в Гърция, част от полуостров Касандра, научи HotArena.

Почивката съвпадаше с най-големия хаус фестивал на Балканите, който се провеждаше на същото място.
Първата работа на Биляна е да закуси, след което се пльосваше на плажа по голи гърди и не мърдаше в продължение на часове.

Преди да се изложи на преките слънчеви лъчи Йотовска обливаше тялото си със слънце защитен крем. Папараците на „ШОУ“ успяха да запечатат огромните силиконови бомби на Биляна, които присъстват в мокрите сънища на толкова много мъже. Снимката вижте ТУК.

7 Коментара

АЗ

преди 5 години

Това не е тя...само вижте тая на снимката какъви едри и дебели крака има...вижте също и ръката и-разплута и дебела...в лице да не говорим-няма и минимална прилика с Биляна....хахахахха,пак не ви се получи тъпи и завистливи журналистки....

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 5 години

Точно Биляна си е,какво си мислиш,че е много слабичка ли.............

Коментирай

Цецо

преди 5 години

Тази прилича на кинг конг огромна кранта и многл проста

Коментирай

аз

преди 5 години

ти виждал ли си я на живо ,бе тъпако???че твърдиш,че жената ОТ снимката е Биляна...разлика голяма има....много ти се ще да е тя,но - уви,не е тя!!!тая е разплута млада жена,която не се грижи за тялото си...и в лицето се вижда,че няма нищо общо с Биляна,глупендер-глупав и завистлив!!!

Коментирай

До кога ще виешнс умряло, кучко тъпа?

преди 5 години

Ти си много проста, ма, парцал! Виж и профила във Фейсбук и там я е качила! ТЯ Е, НАБИЙ СИ ГО В ТЪПАТА КРАТУНА! И В ЛИЦЕ, И В ТЯЛО - ТОВА Е БИБА ЙОТОВСКА - ЖЕНАТА-МЪж!

Коментирай

ТИ СИ МЕГА ПРОСТА!!!

преди 5 години

НАЧУКАЙ СИ ГО В КОСМАТИЯ ТЛЪСТ ЗАДНИК, МАЛОУМНА КРАНТО! БАШ БИЛЯНА КОНЯ Е! ТЯ Е 182см ВИСОКА И Е ЕДРА КАТО МЪЖ! ИМАШ МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ, КАКТО И ЗРИТЕЛНИ! ЛЕКУВАЙ СЕ!

Коментирай

и

преди 5 години

Не виждам нищо разплуто в снимката, а в лице никой не може да твърди със сигурност нито че не е тя, нито че е тя. Излишно спорите и се карате сякаш всеки с голяма сигурност знае, защото просто не се вижда чак толкова ясно. Но като гледам съвсем спокойно може да е тя доколкото се преценява по тялото, а щом тук казват, че е тя, значи е тя. Тя е силна, едра, тренира с тежести, така че няма как на всяка снимка да изглежда клечка. С обидите си само си показвате нивото на простотия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.