Папарашки удар! Елен Колева и Калин Терзийски пак се събраха (СНИМКИ В ГАЛЕРИЯ)

5152
28 Май 2016, 14:00


За никого не е тайна, че младата актриса и поетът ту са заедно, ту се разделят. Дали това се дължи на разликата в годините, или подобни неща са съвсем нормални за хората от артистичните среди - само те си знаят. Факт е обаче, че днес те отново са ръка за ръка в живота и професионалното си развитие на литературни творци, научи HotArena.

По едно време и двамата се опитваха да отричат, че имат повече от приятелски отношения. Впоследствие признаха публично, че са на върха на щастието и в това няма нищо лошо.

"Отричаха най-вече заради бившата жена на Калин - лекарката Ивана Генова. Тя беше плътно до него повече от 15 години и за нея бе голям шок да бъде заменена от по-младата Елен. Освен това Ивана е много ревнива и не успя да преживее, че трябва да дели Калин с друга. Събра си багажа от къщата в Банкя и се изнесе с гръм и трясък. Към днешната дата страстите са утихнали. С времето Генова прие ситуацията и точно заради това Елен и Калин не крият че са двойка", разясняват близки на Терзийски.

Междувременно Елен Колева не спира да хвали поета пред своите приятелки. За нея именно той е човекът, който я е вдъхновил и подтикнал да пропише поезия. С неговата подкрепа тя издаде и стихосбирката си "Мактуб" ("съдба“ от арабски, б. а.).

Той пък от своя страна не спира да се радва и ласкае, че внимание му е обърнала по-млада дама. Калин е минал 40-те и негови обожателки са по-често жени в същата възрастова категория. Имайки предвид афинитета на Колева към по-зрели мъже обаче, настоящата й връзка с Терзийски не е изненада.

"Елен Колева не е меркантилна, каквато я изкарват хората. Ако беше такава, нямаше да обърне никакво внимание на Калин Терзийски. Поетът постоянно се оплаква, че няма пари. Нека не забравяме и факта, че Елен е до него в много труден момент - борбата с алкохолната му зависимост. Само тя не го предаде и остави. Бори се наравно с него и с цялото си сърце иска той час по-скоро да се завърне към творчеството и доброто си здраве", бранят я фенове на актрисата, пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 2 години
0
Ще се лее алкохол и секс.....Тия двамата са специалисти в тая сфера.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени