Папарашко видео! Митко Динев супер фен на Емануела! Счупи се да танцува на хита й „Не ме заслужаваш“ + убийствения коментар на звездата за бившия й (Ексклузивни кадри)

https://hotarena.net/pod-pricel/paparashko-video-mitko-dinev-super-fen-na-emanuela-schupi-se-da-tancuva-na-hita-i-ne-me-zaslujavash-ubiistveniia-komentar-na-zvezdata-za-bivshiia-i HotArena.net
Папарашко видео! Митко Динев супер фен на Емануела! Счупи се да танцува на хита й „Не ме заслужаваш“ + убийствения коментар на звездата за бившия й (Ексклузивни кадри)
Фолк звездата Емануела сподели папарашко видео на страницата си във фейсбук, от което личи, че кръвта на бившия й Димитър Динев още кипва щом чуе песните й, видя HotArena.

Динев танцува, пее , пие и се забавлява на макс под звуците на дуетното парче на Емануела и Коцето „Не ме заслужаваш“в столичен клуб.


„Нито
една уважаваща себе си жена не би била с такъв „мъж“, затова ще се задоволява с такива на поръчка“, е бил коментарът на Емануела пред близки, научи HotArena.

Емануела, която е известна с острия си език и чувство за хумор лаконично и иронично коментира клипа: \"Бившият танцува, пее.... Фен ми е още\".

За отрицателно време видеото събра над 20 000 лайка, а коментарите на феновете на певицата не закъсняха. Някой от тях доста крайни:

„Скъпа Емануела, мачкай го за да те уважава! Такъв простак и некадърник като него, дето ближе дупето на мама и тате, и чака с приведена глава да му дават месечното /седмично подаяние - НЯМА МЯСТО ПРИ теб! Ти мило момиче си много кадърно, оправно и ще си отгледаш детето и сама! Такава отрепка като него не може да бъде баща, все пак ти не си се намерила на улицата - нали! Смело , напред и само нагоре!“

„ На този няма ли да му дойде акъла вече и да поеме отговорност прекратявайки тези безсмислени пиянски нощи с всевъзможни пачаври като танцьорката мис пиги Мартина и всякакви там гадини смучещи парите на баща му а той се мисли за тарикат и вечен ерген! Баща му е пълен боклук, че не го е възпитал. Семейство с пари без ценностна система не е семейство!!!!!!!“

„Мизерник, Това му е останало!“

„И
си е избрал точната песен.“

„Хахаххаха...Мн яко!!“

„Ее,смаза го,евала“.




23 Коментара

G

преди 6 години

Нито пее нито танцува нито се забавлява на макс. Нищо мередно или излагащо го не виждам в това видео. Не го знам що за човек е и кой е крив кой е прав, но зорлен се опитвате да го очерните в случая.

Коментирай

anonimniya

преди 6 години

i da se zabavlyava tova vse pak e PESEN tova che e pe e bivshata nyama znachenie toy e izleznal na bar ne moje zaradi nego da ne ya puskat.....

Коментирай

преди 6 години

Иска и се на Емануела,той не е отразява.Това не е той от видеото и се вижда че мъжът от видеото си пише в телефона!

Коментирай

Митко Динев

преди 6 години

Той е той е, и я отразява, нон стоп и се натиска, тя го реже, лично знам че и е гнусен

Коментирай

Венелиана

преди 6 години

Не разбирам Емануела? Откакто Димитър Динев я заряза, всячески се опитва да втълпи на хората, че той прави всичко, заради нея? Фен й бил, вманиачен по живота й бил, разпитвал Пр-ката й, танцувал на песните й... дрън дрън! Ясно е, че ако й беше толкова голям фен, нямаше да я изостави. Пък и самото внимание, което Емануела му отделя и начина по, който го коментира е ясен показател, че именно тя е човека, който не може да го преживее! Още по-малко пък разбирам хората, които го плюят по доста вулгарен, нелеп и циничен начин. Нека да ви припомня, че когато не познавате един човек нямате основание за такива крайни изказвания, дори и всичко да сочи, че сте прави - признак на лоша култура и възпитание е!

Коментирай

Тонита

преди 6 години

Горката, не спря да го коментира това момче, пък непрестанно изтъква, че той се бил вълнувал от нея. Разбрахме всички, че й е болна тема, но колкото повече човърка, по-зле за нея. Дори и тази статия е споделила на профила си, не знайно защо, въпреки, че мина доста време от разрива на отношенията им!

Коментирай

Rosie

преди 6 години

Държанието на Емануела ми прилича много на шизофренишкото поведение на Николета, която цял живот се занимава с Алисия и я коментира злобно (както Емануела-Динев), а в същото време Алисия (в случая Динев) грам не я отразява, но тя продължава, белкем вземе й обърне внимание.

Коментирай

Силвана

преди 6 години

Митко, да спре да си пише коментари и да вземе да се осъзнае, какъв е. Докато се опитва да се оправдава, ще живее нещастно и ще си остане лъснат мангал. Жената си е споделила как и се кефи на песните, а това, че не я преживява е ясно. Няколко коментара от негова страна не променят нищо, напротив, вижда се колко е изпаднал и безсилен. Когато промениш себе си, ще промениш и мнението на хората

Коментирай

.

преди 6 години

Да, бе... коментари си писал. Иска ви се с Емануелчето да се занимава с нея. Динев си живее живота като гледам никога не е давал индикации, че знае за съществуването й! След като нямаш факт, с който да подплатиш коментара си няма смисъл да се изказваш, само за да защитиш Емануела. Всички и гледаме цирка, а ти спиш ли? По-скоро тя трябва да спре НЕЗАБАВНО да се занимава с този човек, защото освен видимо гневна и отчаяна, вече изглежда и смешна! Къде по-точно видя жената да е споделила, че Димитър Динев се кефи на песните й? Ти сляпа ли си? Да вземем да ти купим едни очила, щото май на клипа ти се появяват халюцинации? Мнение за себе си трябва да променя Емануела, щото е майка на две деца, но не се поколеба да се натряска като свиня да влезе в кенеф с мъж публично и да изпъшка един тон ох-кания! После Динев що я зарязал! Аман от патки, които толерират други патки!

Коментирай

.Alisa

преди 6 години

Не просто, че не й е гнусен, но и нещо повече - видимо е все още влюбена в него, затова постоянно търси вниманието му с изказвания, коментари и споделяния на статии свързани с тях двамата и това си личи от километри!

Коментирай

ВИП БРАДЪРА

преди 6 години

Явно проблема произлиза от това , че тези 250 лв, които тази фолк брамчалка взима на месец, като издръжка е много незадоволитено, сръвнявайки искането и от 5000 лв на месец.(макар , че сто на сто нейните лични доходи не са по малко от 20000 лв месечно, което е срамно).

Коментирай

kkk

преди 6 години

oт HD формата на видеото нито виждам Динев,нито виждам който и да било. Как решихте,че е той не знам..или Емануела я е яд,че не цоцка money от Диневите :D :D :D

Коментирай

ооо

преди 6 години

Явно е снимано с нокия 3210 хахахахха

Коментирай

do ooo

преди 6 години

абсолютно вярно :D :D :D

Коментирай

Божо

преди 6 години

Боже, тоз да спре да се излага, стана за смях с пиги прасето, смя му се цяло Бг, ама стойностни жени няма да има, само пачаври и евтинки минджоси, никоя свясна няма да е с него, ебах го в боклука.

Коментирай

Сима

преди 6 години

Митенце, много ти се иска да те иска още, но лекинко вече нестава, тая жена не може да я води лъснато мангале като теб, ти си за тея евтинките, там сте си лика прилки! Класата я остави на Емануела, ти си бъди съвременно педалче и гнусно женкарче, или просто лъснато мангалче

Коментирай

Зара

преди 6 години

Емануела и мина модата и си прави пияр

Коментирай

Милена

преди 6 години

На Емануела модата не и е минала, тепърва ще става по модерна, а пиар много ясно ще си прави с тоя, няма да си показеа новия я, нека си пишат за лъснатия мангал, а тя да си се прави на лудичка и да си живее щастливо и пре доволно, ако на мангалето не му харесва, не е нейн проблем. И се вижда от видеото, горкичкия колко страда и как се задоволява с евтини проститутки, това на Емануела и изнадя, ако е искала е щяла да бъде с него, вижда се, че неиска...

Коментирай

Zapoznat s istoriqta

преди 6 години

Забелязвам,че постоянно наблягате на лъскаво мангале,и в другата статия за МИТИЧНИЯ МАХМУД,който моля ти се бил влюбен в Емануела,същия Махмуд дето има дете с Лияна,емиии май не е толкова митичен.Защо не вземат Диневите,да ви закрият шибаният сайт,в който Емануела си избива комплексите,че на онова момче Митко не му дреме за нея и не успя да го върже с дете? Пълна смешка...

Коментирай

Мирослав

преди 6 години

Миличкия, да е мислил на време, сега да се задоволява с прасета и извънземни дебели проститутки и да спре да се занимава с Емануела, сетил се той да вдига ръчички, ама късно, момичето си има друг живот и не ще и да чуе за лъснатото мангале! По голяма излагация от тоя няма!

Коментирай

Станислав

преди 6 години

Тази колко пропаднала е вече. Даже пиарите на пайнера не могат да я оправят мнението за нея, а като гледам коментарите тук явно доста се стараят , но хората не пасем трева. Всички знаем що за евтина и лека жена е емануела. Тя сама си го показа все пак в реалити форматите.

Коментирай

напълно вярно

преди 6 години

абсолютно си прав. това наблягане на лъскавото мангале , мангал, ром и прочие с най различни начални имена е много явно :) :) :)

Коментирай

Катя

преди 6 години

Иска ти се Митенце да е пропаднала... Хахаха много ти се иска, ама тая жена пропадане няма! Ти си смешкото, който се излага, спри да се занимаваш с нея, не е лъжица за твоята евтина уста, една подлога си ти и нищо повече от шизофреник и психопат, бригай куците калинки и драскай на някъде щото си смешен с коментарите си и ставаш за подигравка.. Хахахаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.