Парадоксално! 5 горили се грижат за сигурността на миньончето Мария (Кое толкова й пазят?!)

4885
06 Декември 2014, 17:00


Християн Гущеров дава пет заплати на петима охранители, които се грижат за сигурността на нисичката и слабичката му любима – Мария. Често обаче колежките на певицата се шегуват на неин гръб, че нейното скромно телосложение преспокойно може да се пази и от двама, узна HotArena.net.

 

Дълго време се говореше, че Гущеров е назначил телохранители на годеницата си, тъй като грам й нямал доверие. Като имал свои хора непрекъснато около нея, той бил щастлив, че знае всяка една нейна стъпка, пише „Всеки ден“.

 

Оказа се, че е твърде вероятно Мария сама да е поискала толкова гардове да търчат по петите й. Самата картинка – стилно облечена дама, а около нея цял антураж горили, всявали респект и внушават свръхзвезден статус, на какъвто се радват знаменитостите на запад.

 

Дефакто миньончето изобщо нямала нужда от гардове, що се отнася до сигурност.

 

Звездеенето на Мара вместо да поражда комплекси и завист у колежките й, те подобаващо  я подиграват. „Здравеняк като Кобрата може да бъде охраняван от петима души. На Мария й стига един, а като сметнеш, че Гущеров дава още четири заплати на вятъра. Тя е взела горилите за манекени, дефакто тя не е застрашена от нищо, че да се налага някой да я пази“, хапливо одумвали брюнетката.

 

В отговор на техните злобни изказвания, Марчето често изтъквала на всеослушание,  че вече обикаля по участия в късните часове и е неизбежно наличието на здрави мъже около нея. Все пак била хубава жена, която непрекъснато бива притеснявана от досадни ухажори, а това не й се нравело. Имала право на лично пространство, в което никой не трябвало да навлиза.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 3 години
0
NEKA 6TOM MAJA I ISKA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гущеровият хуй
преди 3 години
0
Маро, смръдливата пу-ка ли ти пазят, ма пача?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени