Парис се запасява с бензин

3847
10 Май 2011, 16:13


Кризата с горивата явно заплашва да удари дори най-богатите звезди в шоубизнеса. Поне, ако се съди по угрижената физиономия на Парис Хилтън, която не се притеснява да изцапа марковия си тоалет с бензин.

 

Блондинката бе щракната как смело пълни туба гориво пред очите на смаяния бензинаджия, който при цялото си желание не успя да я отмени. Вероятно от шока да види Парис в подобна унизителна за звезда роля, момчето само се спогледа с папараците й ги остави да щракат на воля.

 

След това красавицата сама домъкна пластмасовия контейнер до багажника на колата си и всичко това на ултрамодерни високи токчета. Истинска звезда за пример.

 

А както се вижда по надупените снимки на блондинката, тя има какво да покаже още...


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
as biah tuk
преди 5 години
0
"подобна унизителна за звезда роля" Мислих че сте прости , мислих че парцаланата отгоре е проста но вие надминахте себе си ! Пълни ИДИОТИ! Каква е ролята на звездата ако можете вие просветените "звезди" да ни светнете ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.38 mb
total execution time: 49.592971801758 miliseconds
mysql execution time: 16.117572784424 milliseconds