Пародия на концерта на \"Планета\"! Десислава като жрица, Галена предизвика смях!

https://hotarena.net/lubopitno/parodiia-na-koncerta-na-planeta-desislava-kato-jrica-galena-predizvika-smiah HotArena.net
Пародия на концерта на \"Планета\"! Десислава като жрица, Галена предизвика смях!
Пародия, Пародия и пак Пародия! Така може с няколко думи да се определят наградите на телевизия \"Планета\"!


Оскарите пасти да ядат! Пайнерките се бяха издокарали коя от коя по-натруфени, че да заслепят дори и най-големите холивудски звезди! Уви, не им се получи.


Модни критици бяха потресени от стайлинга на Джена при пристигането й на репетицията (то шапка, то кецове, то риза, то очила, то чудо), но по-голяма следа в съзнанието оставиха нейните златни ръкавици в комплект с лилавата рокля, взета направо от съседната махала.


Десислава бе определена от фенове като \"жрица\" и \"трътла\", а Галена предизвика смях с маска, която сме виждали на лицето на рапъра Кание Уест (половинката на Ким Кардашиян).


Райна пък бе избрала за пореден път рокле от евтин трикотаж, най-вероятно дело на дизайнерката Мира Бъчварова, която също бе взела плата от някоя махала.


То бива клоунада, но чак толкова? В стремежа си да са оригинални, певиците бяха заклемейни като \"селски тетки\", а церемонията като \"ужасно скучна\".

6 Коментара

1

преди 9 години

Забравихте Андреа, че си ги показа отново. По-време на пеене отново лявата гърда леко се показваше

Коментирай

кофти.............

преди 9 години

Харесвам Деси,ама този път наистина е гротеско! А дали е Глена,а!!хахаха На Райна роклята е сладака,семпла и в хубави цветове.НООООО.....ЗА ДРУГО МЯСТО,ВСЕ ПАК СА НАГРАДИТЕ НА ПЛАНЕТА,МАЛКО УВАЖЕНИЕ........... А на Андрея,не съм и видяла тоалета,ама ще да е нещо от рода на -ПОЧТИ БЕЗ НИЩО!А това,че си ги е показала.......нищо ново......хихихииии!!

Коментирай

xxa

преди 9 години

kvo da o4akva6 ot kurvi i prostitutki zavar6eni !!!!!

Коментирай

gotti

преди 9 години

interesno mi e dali Galena ste moje da go lapne celia prez tazi maska?

Коментирай

t

преди 9 години

i ias tova se pitam

Коментирай

kari

преди 9 години

hahahha goliam si be gotti

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.