Първата дама с режима на Лили Иванова: Деси Радева спи до обяд! През нощта е в социалните мрежи

8026
19 Юни 2017, 13:52


Съпругата на президента Румен Радев – Десислава, спи до обяд, научи HotArena.

 

Лежерния навик, присъщ на примата Лили Иванова, първата дама добила наскоро заради пристрастието си към комуникациите в социалните мрежи, информиран е „Таблоид” от свой източник на „Дондуков” 2.

 

Първата дама е особено активна през нощта и дебне коментари за себе си, като се стреми да отговори на всеки, позволил си да я спомене поименно.

 

Безсънието я налегнало особено силно след скандала, назрял покрай последната й публикация във фейсбук по повод гей парада в София. Проверката ни показа, че чатът на генерал Деси започва около 10 вечерта, когато президентът Румен Радев се прибира в резиденция „Бояна”, и продължава до малките часове на следващия ден. Не е ясно кога първата дама обръща внимание на съпруга си, щом не откъсва поглед от монитора. Когато се наспи, обикновено след 13.00 часа, мъжът й отдавна е на работа и тя остава сама да пие кафето за събуждане. Сетне се отправя към президентството, където има на разположение специално обособен кабинет.

 

От активността й в социалните мрежи става ясно, че Деси Радева прекарва немалко време във виртуалния свят дори от работното си място. Работата на нашата президентша е доста скромна - единствено препубликува чужд апел за помощ на стената си във фейсбук в неистов напън на човеколюбие. Съветите да ограничи присъствието си в интернет или поне да не афишира мнението си по всеки въпрос Деси посреща на нож и не дава и дума да се обели.

 

Опонентите на ген. Радев пък потриват доволно ръце, защото г-жа съпругата му дава ежедневни поводи за язвителни коментари и критики. За съжаление активното й драскане във фейса издава и някои не толкова лицеприятни черти от характера. Ако се съди по броя удивителни, които ползва във всяко изречение, за Радева може да се съди, че изпитва дефицит на внимание от близките си, коментират графолози. В същото време отрицателните мнения на профила й старателно се крият и изтриват, за сметка на подкрепящите я фенове.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ket
Преди 1 година
0
Кой и избира тоалетите.....оооооо!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ива
Преди 1 година
0
Не само за Бургас!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
43
Преди 1 година
-1
проста женица...срам за Бургас
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени