Първата жена на митичния мафиот Доктора остана на улицата

2981
27 Април 2015, 12:00


Първата жена на митичния мафиот Иван Тодоров-Доктора остана буквално на улицата, узна HotArena.

 

Даниела Борисова вложи всичките пари, завещани й от контрабандист №1 на България, в ремонта на къщата, където живее с престарялата си майка.

 

За лош късмет авария на водопровод потопи къщата в бобовдолското село Шатрово и сега Даниела няма къде да живее.

 

Даниела твърди, че всички слухове за митичните милиони на Иван Тодоров, натрупани с контрабанда, са силно преувеличени и той й е оставил точно толкова пари, че свързва двата края.

 

„Той беше прекрасен човек, истински джентълмен. Благодарение на средствата, които ми остави, направих ремонта в селото, имам апартамента в София, който е даден под наем. Да е бил контрабандист, е силно казано, но мисля, че внасяше цигари за България“, споделя тя.

 

Водната стихия нахлула в къщата на Даниела и Стефанка на два пъти. Първо гръмнала тръба, а втория път багер на ВиК – Бобов дол спукал тръбата по време на ремонтните дейности. Водата стигнала до втория етаж и изкопала огромен ров, заради който сега целият двор е пропаднал. На място пристигнали пожарникари и полиция. Екипите успели да пренасочат водата по изкуствена тръба, пише Всеки ден.

 

Полицията установила, че пробилият водопровод е наводнил напълно двора, мазето и първия етаж на къщата. Фасадните стени на къщата са напукани и тя е пред събаряне.

„Какво ги жалите тия, пълни са с мангизи“, шушукат съселяни на закъсалите дами. – „На баба ти Стефана само обеците струват колкото цяло Шатрово не харчи в магазина за два месеца.“ Даниела обаче е категорична, че ще съди ВиК, тъй като няма пари да ремонтира наводнената си къща.

 

Приживе Доктора живееше на семейни начала с друга жена – Вилиана. Според мълвата именно тя е получила по-големия пай от наследството на Иван Тодоров.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени