Първият български модел от третия пол се размина на косъм от ядове с властите в Дубай

11791
16 Февруари 2016, 17:24


Първият български модел от третия пол се размина на косъм от властите в Дубай, узна HotArena.

Ребека Хаджи е претърпяла същински екшън при поредното си пътуване до Арабските Емирства. При пристигането си в Дубай, Ребека за малко да бъде задържана от униформените на летището заради несъответствие в документите си. Тя предизвикала истинско недоумение и шок заради отбелязания като пол "мъжки" в паспорта си.

Наложило се пробивната манекенка да обяснява ситуацията в която е, за да бъде разбрана от строгите и силно религиозни местни. За пръв път попада в подобна ситуация, затова й стресът бил огромен. В момента Ребека е в процес на смяна на пола си по документи, както написа и самата тя в социалната мрежа. 

"Майка ми е някъде там и ме пази. Този татус върху ръката ми всъщност е рождената й дата."

Досущ като в приказките обаче и тук историята приключва с хепи енд. Около всичките разправии с полицията, Ребека се запознава с мъж, който работи за правителството. Именно той й помага! С бившия тюлен от спец. частите, Хаджи прекарва Свети Валентин на луксозната му яхта.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
-
преди 2 години
0
Нежната кльощава травеститка не е никакъв модел, а скъпа курва която не знае кво иска, размотава се с недъгави швестерки и си търси ебачи за по 2 дни...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
-
преди 2 години
0
Модел грънци.. Те в Дубай много модни ревюта имат и много са либерални към транссексуалните, нали? И носейки черни и бели раса модата им е супер важна... Хайде моля! Ясно е тоя транс с какво се занимава. Нищо лично и не го съдя, но да не се опитва да ги пробутва тези.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени