Първо в HotArena! Алисия си купи куче като на Преслава, тръгна по нейните стъпки и иска да е голяма звезда (Любопитни снимки)

https://hotarena.net/laifstail/parvo-v-hotarena-alisiia-si-kupi-kuche-kato-na-preslava-tragna-po-neinite-stapki-i-iska-da-e-goliama-zvezda HotArena.net
Първо в HotArena! Алисия си купи куче като на Преслава, тръгна по нейните стъпки и иска да е голяма звезда (Любопитни снимки)
И Алисия иска да е истинска звезда, досущ като колежката си Преслава, която от години е горда притежателка на куче от породата померан, узна HotArena.

Читател на HotArena ни писа, че скоро и Алисия се е сдобила със същата животинка и гордо я разхожда по места, на които и Преслва обича да отмяря.

Ето текста, който ни изпрати нашият читател.

\"
Преди няколко ни Алисия си купи същото куче, каквото има и Преслава – померан. И не това е толкава интересно, колкото, че тръгна да го разхожда по местата, където обича да се разхожда и Преслава. До този момент Алисия не е обикаляла из местността \"Бялата вода\", но ето че и този момент дойде. Преди почти два месеца Преслава започна да посещава местността и качваше снимки от там. Ася научи за мястото едва сега и не пропусна да направи цяла фотосесия, естествено в компанията на малкия си пухкав приятел“, пише читателят.

Загадка остава само в чия компания е талантливата певица и кой й е направил тези секси кадри.

22 Коментара

А каква марка гащи носят Алисия и Преслава муахаха

преди 7 години

Хаха егати тъпата статия, бая сте я позакъсали щом разказвате кой къде се разхожда и какви кучета си купува. А Алисия и Преслава са еднакво харесвани и са си достатъчно популярни.

Коментирай

Лупи

преди 7 години

Алисия е не по-малко известна. Не е нужно да настига никой, защото тя ги е надминала по талант и известност.

Коментирай

byrborana

преди 7 години

Az ne sym gi vijdala i dvete.Obshto vzeto kato gi gledam sa se kachili po vednyj za snimkite samo.

Коментирай

1

преди 7 години

Вечният ксерокс баба ви Ася Вакарелска. Не може на малкият пръст да стъпи на Преслава като глас, визия, харизма, характер и емоционалност. Популярна на Балкканите с кариерата си, не с двамата чукачи пишман футболисти.

Коментирай

hahaha

преди 7 години

Vechniqt kseroks baba ni asq gagaga smeq seee hahaha egasi epitetite cheta tuka hahaha otkade vi idvat tiq biseri na akula bre

Коментирай

тъпизми

преди 7 години

Алисия е стъпала във всяко отношение над Преслава? Коя е Преслава и с какво е повече от Алисия? Е, нека си мъдрят злобарите! техен си е проблема , като с неграмотния доносник "Преди няколко ни...." Ало село Борово, ограмоти се и тогава драскай доноси до ХотЛайнена. И ти си в кюпа с лайната.

Коментирай

123

преди 7 години

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак, пардон кльощаво жабишко бутче!хахах.Та и наШТа госпожДа от Вакарел

Коментирай

hhh

преди 7 години

хайде стига с тая, тоя имидж дето го градеше на много стилна и обрана го срути за един миг след като се хвана с Бирмата.Селска чалгарка с цел в живота - мъж с пари, ако може да е по-млад за да го манипулира.Ама нещо манипулациите и с предишните двама не дадоха резултат, да внимава с третия, че нещо и е грешна стратегията .

Коментирай

HEK

преди 7 години

Едно не мога да си обясня, жената не изглежда зле, отделно има си прилична кариера, а за компанията си е направо звезда, защо един път не си хвана подходящ мъж, с който има някакво бъдеще, а все разни младоци, които се учат на нея. Но най-тъжното за мен, извън това, че я възприемат, като сексуална играчка, макар и скъпа такава, е факта че я използват да дразнят бившите си.Така беше и с плешивецът, който я търкаляше толкова време, за да дразни Николета и съоборникът си.Сега тоя Бурма ли е Бирма ли е, дразни Преслава. Толкова е унизително това отношение към една жена?! Как само я карат да се снима и да публукува разни снимки, с които прави напук на бившите им гаджета. Михайлов я беше накарал да се снимат с годежни пръстени, точно когато бившите им се ожениха.Сега пък тоя я е замъкнал на любимото място на бившата си, дал й кученца, като нейните и я е заставил да позира с усмивка на уста. Признавам си, че това отношение към тази жена ме разстройва, толкова е оскърбително и гадно.Никакви пари не могат да компенсират унижението. Дано най-после се вземе в ръце и на нейната улица изгрее слънце. От сърце й пожелавам да си намери добър мъж, който я обича и е с нея, заради нея самата!

Коментирай

HEK

преди 7 години

Признавам си, че това отношение към тази жена ме разстройва, толкова е оскърбително и гадно.Никакви пари не могат да компенсират унижението. Дано най-после се вземе в ръце и на нейната улица изгрее слънце. От сърце й пожелавам да си намери добър мъж, който я обича и е с нея, заради нея самата!

Коментирай

offman80

преди 7 години

А ти с това "стъпала" вместо "стъпила" е ясно, че си от дельеко, пък седнал/а да дава направление за ограмотяване на други хора...хаха...

Коментирай

Коко

преди 7 години

Голями разбирачи под път и над път. Кой пък/коя беше ти да даваш съвети на 100 пъти по-красива и успяла жена от теб? А и да ти кажа само, че по-младите мъже изобщо не са лесни за манипулуране, а напротив! Но разбирачите много, особено в родна България

Коментирай

cheff

преди 7 години

'стъпала' е множествено число на 'стъпало'

Коментирай

Пфууу

преди 7 години

..........."жабИшко бутче", а??? Е*ти неграмотната, я се скрий някъде!

Коментирай

До пфууу

преди 7 години

Алоо, малоумната овца:))))))) Написано е с ирония, "мила", "грешката" е допусната нарочно ахаххахаха ЯВНО СИ ДОСТА КУХА И НЕ ЗАЦЕПВАШ, А ДРЕБНАВА ДУШИЦЕ??? АХАХХАХАХААХ

Коментирай

преди 7 години

Я отвори Сигнал.бг да видиш кой е по-харесван ххахах Ася не може да стъпи и на малкият пръст на Преслава - факт! И отново Ася я ползват като изтривалка ахахахахахаха ГОРКАТА ахахахахха Дали Бирмата е успял да подразни Преси чрез тези снимки??? Ахаххахахахахаха Асиета, куха си лелче, пак те използват и пак ще ти бият шута накрая!

Коментирай

до НЕК

преди 7 години

До голяма степен съм съгласна с това, което си написал, с единствената забележка, че никой не я кара да дразни бившите гаджета на любовниците си, тя го прави по собствена желание. Предполагам, че в началото спрямо Николета наистина имаше силна омраза и болка на изоставена жена и желание за разплата, затова дразнеше двама прелюбодейци с Николай. После продължи по навик и най-вече защото видя, че така държи огъня на интереса към себе си жив. Сега пробва същия номер и с Преслава, но няма как да й се получи.Преса е желязна, не е тръгнала да отвръща на провокациите на бившата си дружка Галена, какво остава да се вържи на Ася и на селските й изпълнения. Ще ги отмине с ледено високомерие! Така че напразно е напъна, но поне ще й гледаме сеирите и ще видим колко далеч може да стигне!

Коментирай

hhh

преди 7 години

Имам право да си давам мнението и ти не си никой/ я за да ми казваш какво да казвам или не.Щом тази се изтипосва насам натам значи ще я коментират независимо дали и харесват коментарите или не.Това че се гради някакъв фалшив имидж си е нейн проблем.И да преди наистина я съжалявах, че е изоставена с дете, ама тази всичко срина с този простак Бирма и вече ми е ясно, че всеки си заслужава съдбата и с Божинов е била от интерес и с Михайлов за да си отмъсти на Божинов.Сори сама се насра на метеното, поне да не се беше преструвала толкова.Тъкмо решиш, че има една по-свястна и умерена и в един момент рухва картонената кула, защото истинската същност е по-силна от всичко и лъсва рано или късно.

Коментирай

Мара

преди 7 години

Аз пък не мога да разбера какво толкова е направила? Че си е взела супер готино куче и че се разхожда някъде ли? Да не би в целия свят само Преслава да може да има такова куче или където тя е стъпила, друг да не може да иде? Простия до шия. И преслава и Алисия си имат хубави песни и кариери. И Алисия поне не се излага като онова караджовското черното. А за злобата на всички е известно от къде извира - от онова фотошопираното, дето гради кариера и си попълва гардеробчето с междукрачието. Много ме дразни, когато някой нарича 30 и няколко годишна жена баба. Циганки ли сте, какви сте, но сте много много прости.

Коментирай

Бляк

преди 7 години

Овцата с нейните овци пак се появи и пак не си е пила хапчетата.

Коментирай

преди 7 години

А пък ти си все така предсказуема и скучна, "оФцо"! ахахахайаха ШУТ! НЕ ИЗЛИЗА ОТ ТУК И ОТГОВАРЯ НА КОМЕНТАРИ ОТ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА! ЖАЛКА И ПОСРЕДСТВЕНА! ДЕРЗАЙ!

Коментирай

bimban

преди 7 години

aman ot СПЕРМОЯДКИ ЗА КИНТИ ЕБЕ ИМСЕ АМА СТИСКАТ ЧЕ МОЖЕ ДА ИМ ХАРЕСА И ПАК ЧЕ СА КУРВИ ЕБЯЩИ СЕ ЗА КЕФ САМО

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.