Първо в HotArena! Бирмата заведе Алисия в Дубай (Снимки само ТУК)

https://hotarena.net/pod-pricel/parvo-v-hotarena-birmata-zavede-alisiia-v-dubai HotArena.net
Първо в HotArena! Бирмата заведе Алисия в Дубай (Снимки само ТУК)
Ерген №1 в България - столичният бизнесмен Георги Станоев- Бирмата, за пореден път показа защо има джентълменски имидж, видя HotArena.

Бирмата заведе гаджето си Алисия за Великденските празници в Дубай. Там двамата ще изкарат до именния ден на Жоро на 6 май. На снимките от емирството Бирмата е във видимо страхотна форма и си личи, че през последните месеци е прекарал доста време във фитнеса.

Най-коментираната светска двойка е отседнала в хотел One&Only Royal Mirage. В снимките в галерията можете да видите в какъв разкош почиват двамата

Близки на Алисия разкриха пред HotArena, че тя е чакала с нетърпение празниците, за да заминат с Бирмата в Дубай. Певицата е искала да избяга от столичната интригантска обстановка и завистливи погледи и да се наслади на спокойствие с любимия си мъж. Както и да му отдаде цялото си внимание. А Станоев напълно го заслужава, между другото.

Почивката в Дубай е поредният задграничен воаяж, с който Бирмата глези Алисия. В началото на март той я заведе в най-скъпия зимен курорт в света Куршевел във Френските Алпи. Там програмата, която й беше уредил, бе на топ ниво - джакузита, пет звезден хотел в планината, разходка с хеликоптер + подарък нови ботушки и раничка на „Валентино”.

Преди това пък двамата бяха в Тайланд. Там Жоро й подари за 14 февруари много як часовник, както HotArena пръв разкри.
 
 
След като се върнаха от Френски Алпи в България, това момче Бирмата не се спря да показва колко си я обича Алисия. Още докато си разопаковаха багажа, Станоев я изненада на родна територия с елегантен модел чепици на Dsquared2.
 
Преди седмица пък Алисия се похвали с маркова гривна на „Картие”.

22 Коментара

Алис

преди 7 години

Колко е смешничък горкичкия само...пухчо ушатичък, столичен бизнесмен, хахаха. И какъв бизнес по-точно развива тоя мамин сладък?

Коментирай

гхн

преди 7 години

няма ли да преброите колко прибори има на масата и колко човека са.... Може би "от сигурни и достоверни източници" знаете и в колкко часа са ходели до тоалетната?

Коментирай

Vogue

преди 7 години

Кой по дяволите го интересува къде е тази ушата маймуна? А, сетих се, Николета пак завижда. От една страна Алисия, от друга пък сега Преслава, а тя дребната душица, си мисли, че дразни някого. Едната е щастлива с него, на другата въобще не й пука за него... ;)

Коментирай

Haha

преди 7 години

Ето това се казва класа - Алисия не прадира с лукс и т.н като Никлозета . Да , качи снимки от джакузито и хеликоптера , но с цел да видят хората , че е щастлива , не толкова , че ще се качва на хеликоптер , ако беше онова ....

Коментирай

Само не виждаме Алисия на снимките

преди 7 години

А къде е в цялата тая работа Алисия, снимки??????????

Коментирай

ПРИЯТЕЛ

преди 7 години

КАКЪВ ДОБАЙ ДОВЕЧЕРА АЛИСИЯ ИМА УЧАСТИЕ

Коментирай

Kris

преди 7 години

Xaxaxa debalaka e s prqteli kva Alisia vi goni

Коментирай

До приятел

преди 7 години

А на бас че довечера Алисия няма участие и е в Дубай? :)

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

brawo....alisia go zaslygawa.....mnogo e gotina....

Коментирай

klozeta

преди 7 години

Мила ми клозето ,ако четеш това и все още дишаш ,то значи има надежда за теб - да оцелееш.Щото нищо друго не е в състояние да те закопа така - да знаеш ,че Алисия е щастлива Жена ! Амин! Ps И вземи си редактирай фейсбук профилчето-нито си омъжена ,нито си с местожителство Верона...Ама то кое ли е истина за теб???

Коментирай

mimi

преди 7 години

И какво има в Дубай музей,тятри.Нещо ми подскажва че не са правили нищо друго освен да мачкат чаршафите.Нещо което правим и ние обикновените хора със скромните възможности.Ако още не знаят и се чудят къде да се разходят следващият път имам страхотна идея.Само ме попитайте.

Коментирай

Lora

преди 7 години

Теб ли да питат, бе, Миме?? Е, нека те питат! Ти си толкова неграмотна, че няма да можеш да им напишеш, какви са ти предложенията!!

Коментирай

stela

преди 7 години

Тятри има най-много....хаа

Коментирай

Ния

преди 7 години

Оо не...Hot Arena изключително глупав сайт! Първо не бяхте първите, които ни информирахте за воаяжите на Алисия и Георги и второ ставате смешни със постоянните си статии за тях двамата!

Коментирай

mimi

преди 7 години

Мечтай си Лорче някой да те заведе в Дубай .Ама толкова си зла че едва ли някой се застоява при теб повече от 24 часа.Това обаче да н ти пречи да си мечтаеш .

Коментирай

Бабиетка

преди 7 години

Преди на Николай се натискаше да и предложи брак, правеше се на къщовница и месеше козунаци,кифлички и погачи, а сега с Бирмата се е отдала на секс маратони по различни дестинации. Сега и се е паднало я...Има няма още няколко годинки и ще трябва да се пенсионира.Мария Петрова с право не я харесваше, защото я е усетила какво представлява.

Коментирай

злобна оФца

преди 7 години

ТЯ, Мария Петрова лично ти подшушна на ушенце ,че не харесва Алисия. Злобна кокошка, крякаща денонощно тук. Хората си живеят живота , ти ще си останеш тук с крякането и квакането. Тъпа и злобна оФца!

Коментирай

пародия "Тятър"

преди 7 години

Без да те питаме МИМИ идеите ти са ни ясни. Върни се в първи клас неграмотнице! Ето една една чудесна идея за теб! И ти имаш силата и позицията да съдиш... Тъпа Офца!

Коментирай

дОбай, тЯтър... Пази Боже, от неграмитници!

преди 7 години

Вземи се застреляй неграмотнице! И с този цигански речник, само в kv. Столипиново в Пловдив и кв. Максуда във Варна можеш да се разхождаш. И ти мнение по въпросите имаш. Тъпа оФца!

Коментирай

?

преди 7 години

Теб какво те ебе?

Коментирай

sis

преди 7 години

Истината е, че Станоев е с приятели в Дубай, а леля му прави компоти във Вакарел.

Коментирай

doby

преди 7 години

Освен, че му се натискаше буташе и уродливото си отроче все в прегръдките му. Бил по-добър баща за сина й. Сега пък друга песен пее. Валери се грижел перфектно за детето. Толкова фалш има в тая жена, че не знам как самата тя се понася.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.