Първо в HotArena! Джино с мега излагация: Баровският му Мерцедес с газова уредба и лепенка Брабус! ( + защо спешно Бианкалана се изнася в Америка)

https://hotarena.net/pod-pricel/parvo-v-hotarena-djino-s-mega-izlagaciia-barovskiiat-mu-mercedes-s-gazova-uredba-i-lepenka-brabus HotArena.net
Първо в HotArena! Джино с мега излагация: Баровският му Мерцедес с газова уредба и лепенка Брабус! ( + защо спешно Бианкалана се изнася в Америка)
Брадърът Джино тотално се изложи с колата която кара. Оказа се, че Мерцедесът му е най-обикновена S класа с газова уредба, научи ексклузивно HotArena.

Според запознати брабуса на Джино е най-обикновен Мерцедес. Пишман милионерът е сложил лепенка брабус, за да се прави на голямата работа и да привлича внимание. Истина е, че  има и газова уредба, за да може горивото да му излиза евтино. Близки до риалити звездата го спуквали от бъзик. Дори столичните бръмчалки вече не го приемали на сериозно.

Ексклузивно от свои източници HotArena научи, че Джино е скъсал здраво джоба и живее ден за ден. Баща му не му праща пари и съвсем скоро той ще се завърне в Щатите.

Джино бе разконспириран като менте милионер още при влизането си във „ВИП Брадър”, когато на ръката си носеше часовник реплика на „Аудемар Пиге”. От този модел часовници са произведени само 8 броя и всеки от тях струва по 1 милион долара — такава е стойността на диамантите около корпуса. Джино обаче си купил китайско менте с цирконий вместо с камъни, за което платил „солидните” 2000 долара.

3 Коментара

Getsbi

преди 8 години

6te izleze golqm kiselak tozi pi4aga,za tva Djena si e tragnala kato mu e razbrala sxemite da se pravi na igra4 ;) Gazova S-ka mmm syper ''igra'' smqx,smqx 4e i Brabus mu slojil lepenki ina4e ima 4esovnik za 1 milion .6te izlieze palna parodqi...a kato se setq 4e leko mi dopada6e V Bradara pada nisko i prodaljava da kope nadolo spe6no da si tragne za USA 4e tyk go razbraxa ,a moje da sedi 4e gazta nali i tq padna tanko izliza :)))))))))))))))))))

Коментирай

бай Тошо

преди 8 години

Нали ви казвам от 4 месеца че това циганче заблуди всички българи. Тои е един прост шофьор на РТОК (ТИР) в Чикаго. И там взема коли под наем за да се хвали пред приятели. Лъжец от класа е ....

Коментирай

Getsbi

преди 8 години

Mai taka 6te izleze

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.