Първо в HotArena! Ето го новия Мерцедес на Валери Божинов, който Алисия искаше да му отмъкне! Футболистът сияе от кеф

https://hotarena.net/laifstail/parvo-v-hotarena-eto-go-noviia-mercedes-na-valeri-bojinov-koito-alisiia-iskashe-da-mu-otmakne-futbolistat-siiae-ot-kef HotArena.net
Първо в HotArena! Ето го новия Мерцедес на Валери Божинов, който Алисия искаше да му отмъкне! Футболистът сияе от кеф

Новото возило Mercedes-Benz – S класа на Валери Божинов, с което ще взима акълите на столичните натегачки, вече е на родна земя, узна HotArena!

 

Още в началото на месеца Божинката се похвали, че си е направил скъп подарък, в който ще си вози дупето. Причината за парада, който изигира тогава в социалната мрежа, бе да натрие носа на Ники Михайлов, който се е „сдушил“ с бившия приятелски кръг на съпруга на Николета ЛозановаАзис, Ванко 1, Велизар и др.

 

Макар тогава Mercedes-a на Валерко още да не беше стъпил на родна земя, мацките във Фейсбук веднага започнаха да се му се натягат и да се предреждат коя първа ще се повози в купето на спортиста. Процедурата после е ясна –

 

едно кръгче с колата, нощ с нападателя и после „чао до скив“.

 

Най-известната мераклийка сред тях беше Елена Кучкова, която отчаяно си просеше вниманието на Божинов: „Честито, уникална е! Моля те, виж си личните съобщения“.

 

Наскоро стана ясно, че любовникът на блондинката – Любомир Ников, й е бил шута и вероятно в момента тя бърза да впримчи поредния паралия, докато не са й изтекли привилегиите, които титлата „Мис Плеймейт“ все още й дава.

 

На малко по-късен етап и бившата на Валери – Алисия, също направи опит да се възползва от новата му покупка. Тези дни певицата снима нов клип и го бе помолила да й даде Mercedes-а, само в рамките на работния ангажимент.

 

До споразумение не се стигна, тъй като присъствието на автомобила на бащата на детето й щеше да й направи антиреклама. До това умозаключение стигнаха ПР-ите на изпълнителката, които тя взе, че послуша.

 

Сега вече колата с култовия регистрационен номер, съдържащ и повтарящ два пъти първите две цифри от ЕГН-то на господина, е пристигнала в България. Остава да видим коя родна бръмчалка ще се похвали първа, че „бял мерцедес я преследва в живота“!

10 Коментара

hotlainena

преди 8 години

45-тата статия за това как Алисия "искала" да отмъкне автомобила на Валери с 89 различни заглавия. Плазмодии тъпи. :D

Коментирай

hr

преди 8 години

Е, стига се е ояждала от Божинов. Малко ли намаза. Бяла Q 7-която продаде, жилище за милион в Изток, което също искаше да продаде. Ремонт на селскала къща във Вакарел, ремонт на фацата при Джамбазов...Стига и толкова доене от Божинов.

Коментирай

da ma ne

преди 8 години

Статията, копи от Кристина Патрашкова намира място , както винаги в единствения жълт таблоид величаещ най-големия и най-пропаднал БОКЛУК в Републиката - проститутката Николета Лозанова.Която вече повече от 10 години упражнява древната професия и от малка, смугла, неопитна и сополива бърсалка на всекиго по пътя достигна Републикански висоти-звание МУТРЕСА ( с дядовци, чичковци, лелки и баба, депутати и кандитат президенти, мафиоти и олигарси, бизнесмени , кандидат кметове и всичко живо с по-дебел портфейл.! Няма по-достойно и престижно име от нейното! Това си е направо за завиждане. И, ако още един път трансформирате заглавието на статията, може да я пускате, като песните на Алисия, които се слушат но стоп. Дали е искала возилото Алисия, само Валери знае това. А, тези поръчкови статии на горе посочената ВЕЛИЧАЙША " мадона" станаха много изтъркани и банални. Защото всеки, който познава Алисия от близо знае, че АЛИСИЯ никога не би се принизила по този начин в такъв етап с Божинов.. Жената има достатъчно в главата си , за да си изкара и купи със собствени средства, но не е тип КУРВОЛЕТА , който да живее само за мига и да прахосва парични средства за лъскави евтини парцалки и коли. Всеки може да напарави разликата. Хората не са глупави.

Коментирай

....продължение

преди 8 години

Жената има достатъчно в главата си , за да си изкара и купи със собствени средства, но не е тип KURVOLETA , който да живее само за мига и да прахосва парични средства за лъскави евтини парцалки и коли. Всеки може да направи разликата. Хората не са глупави.

Коментирай

до hr

преди 8 години

Марийке Христова от Габрово, стига си ОЯЖДАЛА сливата на Алисия, защото тя- същата още не е стигнала космическите размери на идолката ти КУРВОЛЕТА по материални облаги. И едната и другата са били жени и имат деца от Божинов. Брака не играе роля тук. И когато достигне нейните материални облаги в реални измерения, тогава може да спре. А, ти си последния човек на този свят, който ще кажеш това. Хайде отивай да правиш селфита в тоалетната и качвай в профила, но малко искай средства от идолката си и тичай бързо при хирурга, да добиеш някаква визия , те така стряскаш.

Коментирай

ops Грозева

преди 8 години

М. Грозева, още не сме РАЗБЕРЯЛИ, каква е истината , само те двамата си я знаят. НО, вече сме разбрали кой стои зад тези поръчкови статии и кой е изпълнителя. НО, тя поне е грамотна , за разлика от теб, госпожа политическата мутреса - Патрашкова! А в твоя интерпретация звучат- меко казано-жалки напъни на свободни съчинения направени от дете в предучилищна възраст. Жалка отрепка си! За, злобата няма да казвам-ти сама си я показваш, както и другото.

Коментирай

hr

преди 8 години

Бъркаш ме с някого. Не съм никаква Мария, нито съм фенка на Николета. Но написаното от мен е истина. Малка държава сме, всичко се знае. Не е истина какви психясали фенчета има таи чалга певачица, но няма и да се учудя, ако са някои хипнотизирани от чалгата стари моми грозотии.

Коментирай

до hr

преди 8 години

Дали си Марийка или Сладоледка -все едно! Поне под Марийка щеше да се прикриеш, а така попадаш под ударите да те оприличат, като същия боклук носещ се на гребена на простотията, като Николета. Казваш "знае се". Знае се , какво пишат жълтата преса. А, това говори още по -зле за теб. Не смяташ ли, че в семейството ти единствено ти и никой друг знае как стоят нещата зад всичко изнесено навън? А, ако кажеш,че това се чете от цяла България и затова се знае, опровергаваш твоите думи, доколко това може да бъде истина. И как реши, че съм фанатизиран фен на чалгата и още по-малко стара мома? Тук направо се разкри в пълна светлина на казаното от мен по-горе.И...вероятно, визираш себе си?!? За твое успокоение: нито слушам чалга, нито съм фен на Алисия, нито съм стара мома. Продължавай да фантазираш, както всичко твое до сега!

Коментирай

алооооооооооооооооо

преди 8 години

Хахахахах, Божинов би шута на Спермолета Лозанова и се качи в супер луксозно возило, а кой ще вози или не си е негова работа. Той е свободен мъж и може да си ги сменя и разменя както поиска. А колкото до Алисия само те си знаят как и къде и защо ;).Алооооо Хотарена пийте си хапчетата полудели сте по Божинов и Алисия..за вас са като национални герои ХАХАХАХАХА. Продължавайте да мислите защо ли Алисия не е поискала новата му кола за клипа, ами защото може да си вози д.пето в нея когато поиска защо хахахах, малоумници. Лозанова в момента мира не си намира, коя ли ще е новата до Божинов която ще се яхне в мерцедеса хахаха. Тя е вече изпята песен, така че ....

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

eeeee...lainoleta ne moge miasto da si nameri.....zloba...zawist.....i ima za6to.....alisia...e nomer 1..... a praskai sa karadgowo.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.