ПЪРВО в HotArena! Ето я булчинската рокля на Есмер! (ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО + Ще се сбъдне ли злата поличба )

https://hotarena.net/pod-pricel/parvo-v-hotarena-eto-ia-bulchinskata-roklia-na-esmer HotArena.net
ПЪРВО в HotArena! Ето я булчинската рокля на Есмер! (ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО + Ще се сбъдне ли злата поличба )

Булчинската рокля на Есмер Омерова изтече два месеца преди сватбата.

 

Първа HotArena се сдоби с фото на годеницата на Благо, докато мери тоалета.

 

Булка за милиони

 

Роклята е на световноизвестен дизайнер и е изключително скъпа. Само воалът, който е над 2 метра с ултра луксозна дантела, струвал 10 000 долара, научихме ексклузивно.

 

По-голямата част от сватбения тоалет също е със скъпарската дантела, като надолу роклята е с шлейф. Тя е изцяло по тялото на Есмер, като деколтето е остро и стига до под пъпа.

 

Тоалетът не предполага носенето на сутиен. Уникалната рокля е бутикова, специално шита по поръчка на Есмер, така че да е сигурна, че е единствена и няма да има друга булка с подобна рокля.

 

Милиони в булката

 

„Благо случи на жена! Заби милионерка, родителите на Есмер са много богати“, коментират запознати пред „Всеки ден“. Оказва се, че Омерова далеч не е по-малко богата от годеника си, дори напротив – родителите й разполагат с много повече възможности.

 

Това слага и край на спекулациите, че татарката е забила набожния футболист само заради парите му.

 

Булчински суеверия

 

Припомняме, че Благой Георгиев и Есмер ще се женят тази есен в един от най-скъпарските комплекси по морето.

 

По-суеверните смятат, че е лоша поличба младоженецът да види роклята на булката преди сватбата. Ще се сбъдне ли това суеверие при Благо и Омерова?

 

Имайки предвид славното минало на футболиста, не е изключено.

 

„Благой е голям кръшкач и изневерява на жените си. Именно заради това не се е вричал пред Бог във вярност към една жена. Не се знае, има още два месеца до сватбата, дотогава много вода ще изтече“, клатят глава запознати.


HotArena изпраща много поздрави на бляскави електронни медии, които след час-два ще се събудят от сън, ще гепят новината и ще я представят за своя!

 

М. Грозева

13 Коментара

1

преди 8 години

Mnogo e hubava!

Коментирай

офф

преди 8 години

Ми то не трябва и на тригодишни момиченца да се слага було и да "чакат принца" седнали на пътя... ама...за това не се възмущавате със "статии" !

Коментирай

софка

преди 8 години

какво лице само ужас

Коментирай

иска ти се Грозева

преди 8 години

Тази снимка излезе още сутринта в Новиниte, но ти маймуно Грозева, както винаги си отразила нещата първа. Първа кипра, но сред кучките!

Коментирай

Аз

преди 8 години

И по нашите сайтове се появиха предположения за богат татко.Хората знаят,че това е единственият възможен мотив Благо да си върже .Тоя извратеняк няма мило ,няма драго - той заради децата си не сви семейно гнездо ,та за някаква танцьорка ... Два месеца откак я познава и се жени, изобщо не му е в стила. Да видим тоя богат татко какво го прави като вземе да върти очи на някъде, че рускинчето дип не е първа хубавица.

Коментирай

О, УЖАС!

преди 8 години

Тази , Есмер е просто ОТВРАТ! какъв ръбест и сякаш е отсечен с брадвата нос, тези изпъкнали , като при базедова болест очи, за устните просто не искам дори да ги коментира, защото ще повърна, ниско, рахитично тяло... Къде видяха хубост външна в тази жена? И , като всички рускини... ще го издой и остави по долни гащи и след това следващия...

Коментирай

Didi

преди 8 години

Esmer e mnogo gotina gledah snimki ot RD i stahotno me vpechatli ima strashen fines i intiligentnost.

Коментирай

Mnx

преди 8 години

Мясаа на жаба с тая разклечена уста :D

Коментирай

LORA

преди 8 години

А на мен въобще не ми прилича на жаба нрасиво девойче.,

Коментирай

Iva

преди 8 години

много красива рокля,би всички наши ВИП булки,Благо е голям късметлия.

Коментирай

Разгледай

преди 8 години

Разгледай добре клюкарския сайт, пълен с новини за български златотърсачки, които се скъсвате да коментирате, и после ми говори кой дои...

Коментирай

жожо

преди 8 години

ама това е Пеньо от Биг- брадър бре каква Есмер какви пет татарски рубли

Коментирай

Lora

преди 8 години

Красавица, грация, фея! Харесвам я много повече, от както гледах клипчета как танцува! Жената е невероятно талантлива и гъвкава! Има талант, който развива в сферата на танцовото изкуство, а хората посветили се на изкуствата, просто няма как да са лоши! Прочетете руските сайтове и ще разберете, че Есмер произхожда от богато и уважавано семейство, има невероятни успехи в кариерата и студио за танци.. Красотата е преходна. . . ... когато го разберете това, тогава ще заживеете истински ! Стига гледахте само лице и тяло, защото красивата жена с грозна душа е като лайно обвито в брокат- външно красиво, но вътре си е все лайно! Момичето е мило, усмихва се на всяка снимка и ясно личи, че е влюбена в Благой! Искрено се надявам той да е сериозен и много скоро да ги видим щастливи на техния сватбен ден! Много любов им желая! ♡

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.