Първо в HotArena! Ето кога Митко Пайнера готви свирепо отмъщение на Галена (+ Певицата се мести в нова фирма)

https://hotarena.net/laifstail/parvo-v-hotarena-eto-koga-mitko-painera-gotvi-svirepo-otmashtenie-na-galena HotArena.net
Първо в HotArena! Ето кога Митко Пайнера готви свирепо отмъщение на Галена (+ Певицата се мести в нова фирма)

Бойкотът от Наградите на Планета и последвалият скандал няма да се разминат току-така на Галена.

 

Запознати от бранша разкриха пред HotArena, че шефът й Митко Димитров й е набрал жестоко и планира да й изкара през носа своеволията.

 

Наша проверка установи, че след церемонията по награждаването Галена е имала едно-единствено участие – в Калояновата крепост в ресторанта на мъжа й Галин.


След това певицата заминава на турне в Канада, а като се върне, ангажиментите й ще бъдат сведени до нулата, твърдят от запознати.

 

Според тях Митко Пайнера планира да отмъсти за унижението и разразилите се скандали във фирмата, като накаже Галена без участия. А както знаем – именно те са основният източник на доходи за изпълнителите. Без участия - няма пари, без пари – няма клипове и проекти, без песни – няма и фенове…

 

С една дума – Митко Димитров води Галена към нейната гибел.


Разбира се, смядовката е вряла и кипяла в бранша и няма да се остави току-така. Тя вече има резервен план и той е в компанията на Оцко – „Хит Микс Мюзик“. Галена вече имаше един проект с конкурентната фирма – дует с Крум, пише „Всеки ден“.


Ако топ звездата на Пайнер се измести при Оцко, ще я последват и други нейни колежки. Най-спряганите имена са Анелия, която също от години е пренебрегвана, Джена, Емилия и Райна.

 

Предполага се, че няма да се задържат дълго в Пайнер и най-старите кучета Глория, Нелина и Ивана, които също бойкотираха Наградите.

17 Коментара

REALNOSTTA

преди 8 години

ако галена се махне от пайнер вече попфолка ще е във възход, защото галена е най-вулгарната и цинична особа заради която майките протестират пред н.д.к , галена е боклук и интригант ..галена е най-фалшивопеещата попфолк певица и в която и компания д а отиде няма д а прогресира а ще затъне..само с клипове добра певица не се става..ето например глория и ивана в момента не са актуални но ще останат в историята като великите попфолк певици за времето си, защото имат гласове и са изпяли едни от най-добрите попфолк хитове велики певици с гласове са софи маринова, преслава и десислава и ще осатнат в историята като певици , а галена ще остане в историята като мръсницата от порноклипа във ваната- това е истината

Коментирай

123

преди 8 години

Никой няма да я последва, ако напусне, да не са луди?! Истината, че я подкрепят, защото тя коли и беси във фирмата и го правят от конформизъм, а не от солидарност! В мига в който е аут ще я отсвирят! Оцко-моцко, ала бала!В Пайнер е истината, особено сега когато бранша е в криза, всеки извън Пайнер е кръгла нула.Защото оня милф от Вакарел се прави на маймуна по сайтовете, като плаща за статии и за коментари под тях, да държи интереса към себе си, че иначе жива е умрЕла! Галка с малка да се моли да не я изринат от фирмата, че с този мижат талант след 2-3 години никой няма да я помни.Тя Деси дето е уникална певица не издържа извън фирмата, че тази фалшименто ли?!

Коментирай

феновете казват истината

преди 8 години

ДО ШЕФА НА ПАЙНЕР | ДО Г-Н ДИМИТРОВ КРАЙНО ВЕРЕМ Е ДА ПРЕКРАТИТЕ ДОГОВОРА С НАЙ- ФАЛШИВОПЕЕЩАТА И БЕЗКРУПУЛНА ПЕВИЦА ГАЛЕНА..ГАЛЕНА ПРОЯВИ З А ПОРЕДН ПЪТ НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ИСТИСНКИТЕ ФЕНОВЕ НА ПОПФОЛКА И НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА Е ЧАСТ ОТ ВАШАТА КОМПАНИЯ ЗАРАДИ ГАЛЕНА ПРОТЕСТИРАТ МАЙКИТЕ ПРЕД Н. Д.К ЗАРАДИ ГАЛЕНА СТАВАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СКАНДАЛИ И ИНТРИГИ ГАЛЕНА НА ЖИВО ПЕЕ ПО-ЗЛЕ И ОТ МУЗИКАЛЕН ИНВАЛИД, ГАЛЕНА НЯМА НИКАКВИ ГЛАСОВИ ДАННИ З А ПЕВИЦА ГАЛЕНА ПЕЕ МЪРТВОПИЯНА ПО УЧАСТИЯ И ГОВОРИ МРЪСОТИИ И ИЗЛАГА КОМПАНИЯТА ГАЛЕНА ПОСТОЯННО КРАДЕ КЛИПОВЕ И ВИЗИИ А ПЕСНИТЕ И СА БЕЗ ВСЯКАКВА СТОЙНОСТ ТРЯБВА ДА ОТНЕМЕТЕ СТАТУЕТКАТА ЗА ПОПФОЛК ИДОЛ НА ГАЛЕНА ЗАЩОТО ТЯ НЕ ПРИМЕР ЗА ПОДЪРЖАНИЕ НА ПОДРАСВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ

Коментирай

Пази Боже, сляпо да прогледа!

преди 8 години

Няма да се изненадам, ако я натирят за урок на другите. Пайнерът няма да търпи подобно отношение и публично унижение дето му спретна тази мърла! Ще го направи за урок на останалите да не надигат главици ида си знаят мястото и кой е босът! Отделно такива, като Галя под път и над път.Талант няма, само една хубости разкрепостено поведение, ми всяка втора от улицата може да я смени! Настъпи котите тоя път, Галя ще й ритнат столчето! АМА И ТОВА ЗАСЛУЖАВА, ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ.То с много пари всеки може да прави хитове и скъпи клипове.Ама само пари не стигат, трЕбва си и талант, а при нея с бодил да се завъртиш няма какво да хванеш откъм то дарба!

Коментирай

.

преди 8 години

Ако всички мислят така и ги е страх на къде? Това ли е рецептата за успех- да си мълчиш и да траиш всички унижения? Галена е една от най- големите и това е неоспорим факт. Вижте какво се случва само с едно нейно непоявяване. И Мадона не може да пее, ама е номер едно от десетилетия. Дано да напусне и да я последват и други. А този "милф" ( на 33 - милф?) си прави супер клипове и парчета и е от най-канените без да е в Пайнер от 15г. Малко се съмнявам, че управителите на заведения ги интересува къде какво пише и кой коментира:-))) щом пълниш дискотеки- канят те...

Коментирай

Разумен човек

преди 8 години

Г-н Димитров, ако държите на реномето си и защитавате огромния си труд през годините, трябва да изхвърлите Галена от компанията.

Коментирай

Такова е

преди 8 години

Гале, за Мадона ли се мислиш? С теб или без теб поп-фолк ще си има,както пееш в първата ти песен(класна певице) -чупката, бягай да се снимаш!

Коментирай

Цветан

преди 8 години

Един и същ елементарен глупак е неписал 3 еднакви поста в тази тема и мисли, че никой не го забелязва. Ей, преслинце заблудено, Галена омачка миналата година Преслава като валяк цинкова кофа и си заслужава статуетките. Знаеш ли ти нещшастно детенце, колко пари носи Галена на тая пропаднала фирма на година? Над половин милион са кеш за Пайнер. Да не мислиш, че Митко Пайнера е глупак, да изгони банкова сметка като Галена щото на задръстените лумпенчета на Преслава така им е кеф? :))))

Коментирай

Галя Ваната

преди 8 години

Махайте я тая мастия! Хората 30 лева са дали да я гледат, тя ще прави фасони! Я марш, курво! Много важна стана!

Коментирай

фен

преди 8 години

Абе, хора говорим за ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА! Щом е певица значи трябва ДА МОЖЕ ДА ПЕЕ! Галена НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ! Не отричам, че е популярна, че прави хитове. От това следва, че трябва да взема отличия за песен, за хит, за участия, за сценично присъствие и прочие, но не може да е ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА, човек който ПЕЕ ФАЛШИВО! И спрете да я сравнявате с Мадона, че сте смешни, отделно Мадона може да няма най-красивия и мощен глас ,но не пее фалшиво и не пее на плейбек! Веднъж решиха да направят реверанс към Галена и да я направят певица на годината, заради хитовете й и добрите клипове, втори път пак и девойчето взе, че си повярва, че и то е ПЕВИЦА! Да ама не певиците във фолка се броят на едната ръка и тя не е сред тях!

Коментирай

дуел

преди 8 години

Като е толкова ербап Галена и се счита за по-добра певица от Преслава, да застанат двете на една сцена и да се надпяват! Да изпълнят едни и същи песни и публиката да види, коя еджеба е по-добра певица , все пак приза за който става патакламата е за Певица на годината! Дали ще има дупе и ще й стиска на Галена да се изправи срещу гласа на Преслава?!А да видим, ама не вярвам!?

Коментирай

111

преди 8 години

Преславо, връщай статуетката веднага!

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Bokluk dolen.Malko ti e .

Коментирай

И комшийката Пенка от горния етаж и тя пее супер

преди 8 години

Тя кариерата на двете говори достатъчно сама по себе си, както и проектите им. Едната прави еднакви, скучни и блудкави песни от години, точно каквато е й визията й, каквито са й представянията й на концерти, и видеата й, и всичкото й. Преслава никога няма да стигне Галена, колкото и да пее. В днешно време много хора могат да пеят, но хората искат много повече от това.

Коментирай

Ясно е, че наградата на Преската беше договорена

преди 8 години

Преслава освен да пее, друго не може, милата. Галена е артист и професионалист във всяко едно отношение, а и не са оперни певици, че песните им да са нещо кой знае колко трудни за пеене. Песните на Галена са също толкова сложни, колкото и Преслава. Каква полза, че Преската можела да пее повече, като прави песни в същата тоналност и ритмика като колежките си, т.е. гласът й няма къде да се види, значи остава да ги сравняваме по други показатели, а там Преслава губи по всички такива пред певици като Галена. А и не само. Има много певици във фирмата, които са доста пред нея.

Коментирай

Do tozi pod men

преди 8 години

Glasat na Presi qsno moje da bade chut v " laja e" i " ne sam angel "

Коментирай

до Ясно е.................

преди 8 години

"Преслава освен да пее, друго не може, милата." Ми на МИЛАТА това й е работата да пее! Пък Галена, като не може да пее и е "артист и професионалист" да ходи в киното. Щото от певците това се очаква да могат да пеят, не да си отварят устата, като буфосинхронисти и да се правят, че пеят! Едни Мили Ванили стигат и те МИЛИТЕ, като Галка бяха готини, добре танцуваха и си връткаха черните дупета, ама накрая излезе, че друг пеел вместо тях. А Галка извива фалшиво гласче, което после се обработва с програмка и хоп става песен и такива лапнишарани, като теб я превъзнасят до небесата! ПЕВЕЦ или ПЕВИЦА може да стане само този, която МОЖЕ ДА ПЕЕ! За чекнене и говорене на цинизми се полага награда в друга категория!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.