Първо в HotArena! Галена отново се оттлегя от сцената! (Ето поради тези причини)

https://hotarena.net/laifstail/parvo-v-hotarena-galena-otnovo-se-ottlegia-ot-scenata HotArena.net
Първо в HotArena! Галена отново се оттлегя от сцената! (Ето поради тези причини)

Галена слиза от сцената в четвъртък, след участието на смядовката в Стара Загора, научи HotArena.

 

Певицата е изпаднала в депресия заради теглото си и коментарите, че приличала на див тюлен дълбоко са я засегнали.

 

Певицата е решена докато не се върне във форма, да не завръща. Обаче според нейни колежки,  причината за оттеглянето на топ пайнерката е друга.

 

А именно, че смята да се подложи на две пластични операции, заради които ще има нужда от възстановяване поне месец. Не е тайна, че за нейната възраст се изисква сериозна поддръжка, за да се задържи в бранша.

 

В края на август се предвижда завъртането на новото парче на Галена, което засне в Монако.

 

Амбицията й е да се върне както в класациите, така и да представи новите си пластични интервенции в по-слаба физическа форма.

14 Коментара

НиЛо

преди 6 години

Basi kitaaaa, Preslava e varha

Коментирай

Elena

преди 6 години

Мечтайте си! :Д Галена не е комплексарка като Андрейчето, за да отказва участия заради теглото си. Въпреки че Галена роди преди 3 месеца и вече е в страхотна форма. Много сте елементарни също като поръчителката на гнусните статии за Галена - Андрейчето. Написах й на Андреа да спре да поръчва статии против Галена и комплексарката ми изтри коментара и после си изтри целият пост. Адски жалка жена!

Коментирай

Gg

преди 6 години

Тука пишештите явно са над 70 кила,за да им се вижда Галена в топ форма...

Коментирай

да

преди 6 години

Ето на това му е тъпото да си в тоя бранш , а и като цяло да си медийна личност. Защо трябва да дебнете под лупа хората бе глупаци , Галена е певица , не мис България . Хората се осакатиха от операции , заради идиоти като вас, които не слушат музика , а само дебнат , за да се самоуспокояват , че тва че са си зле не е проблем , щот и известните видиш ли били зле

Коментирай

Анелия

преди 6 години

Галена е в ТОП ФОРМА за жена, която е родила не едно, а две деца, второто от които само преди 3 месеца! Я погледнете вашите майки дали са в топ форма, и ако са, ги питайте колко време им е отнело за да влязат във форма, след като 9 месеца са хранили, разтягали и са ограничавали физическото натоварване, за да изпълзите здрави от междукрачието им! "Тюлен, кит" и какво ли още не... Ще ви видим някой ден, като забременеете или жените до вас забременеят.

Коментирай

T

преди 6 години

В този сайт има и раждали не се притеснявайте....Във форма се влиза почти веднага

Коментирай

Анелия

преди 6 години

Т, това, че ти си била за корица на Плейбой на другия ден след раждането (в което дълбоко се съмнявам), не значи, че правилото важи за всеки. Има хора и хора. Разбирам да се е ояла от глезене и мързелуване, ама жената просто е родила скоро.

Коментирай

hj

преди 6 години

oh kak lapa i galta

Коментирай

"секси" матрона

преди 6 години

Това ми прозвуча, като МНОГО Е ХУБАВА ЗА ГОДИНИТЕ СИ! хахаххааха Права си за жена родила току що си е в топ форма, но няма как да се нарече секси и гореща в тоя вид. Затова не е нужно да слиза от сцената, а да си подбере подходящо за по-закръглени жени облекло и да не се мята, като изоглавена по сцената и да вее мощни телеса, за да не изглежда нелепо и да си навлича присмеха на аудиторията.

Коментирай

Пускат го злобари

преди 6 години

Жената е раждала, леле...как може да сте толкова злобни, естествено,че ще напълнее, това са биологични изменения, а тя дори и не е толкова напълняла, Малина сподели, че след раждането е станала 100 кг, не е срамно, а Галена дори изглежда перфекто за раждала жена.

Коментирай

123

преди 6 години

Ти го каза, за раждала жена изглежда добре, но за фолк фурия не, просто е една дунда! Да не рИве, а да си стегне г.за и да отслабне, а дотогава да си подбира дрехи подходящи за нейното тегло, има бол магазини XXL . . Нелицеприятно е да мята тлъсти телеса по масите, щото някоя няма да издържи под напора а килограмите й, а да не говорим, че дори да е в перфектна форма, от която тя видимо е доста далеч, не върви на майка на две деца да се чекне , като......... в дискотеките и като си отвори устата да излизат само цинизми. На този етап от живота й не върви някак с пошлост и вулгарност, ама едно си баба знае и едно си бае.

Коментирай

Да си знаете

преди 6 години

Галена пеела цинизми и не вървяло на възрастта й?! Ами не тя е певицата, която ходи само с мутри, които пребиват феновете й и не за нея всяка втора статия е кой кйде я е видял да шмърка. Така че не вършете услуги на вашата, тя не е по-бяло, отдавна загуби възможността да съди Галена, след това, което се превърна.

Коментирай

дебеланка

преди 6 години

Тая шия не е от туршия, тоя врат не е от зарзават! На диета немедлено!

Коментирай

До да си знаете

преди 6 години

Сакво намесваш Преслава ,бе боклук?Къде са ти доказателствата за пребиваниятя от мутрите и шмъркането?Преслава е свободна жена и може да прави каквото си поиска и плюс това никога по участия не се е държала непристойно като Галена,нито е говорила цинизми,нито е показвала зърна,нито пък се мята по масите да танцува като бясна селянка.Ето за това уважавам Преслава,защото и тя като Деси Слава(любимата ми попфолк певица) се държи на положение по участия и може да вдигне хората на крака само с песни и глас,а на бездарници като Гюлена им е нужно да правят див селски купон и да показват плът,че за да задържат внимането към себе си.Марш във ваната!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.