Първо в HotArena! Карбовски скочи брутално на Линдарева и „коврите“: Кой ти плати почивката в Дубай?! (+ Вял отговор на Зорница)

https://hotarena.net/laifstail/parvo-v-hotarena-karbovski-skochi-brutalno-na-lindareva-i-kovrite-koi-ti-plati-pochivkata-v-dubai HotArena.net
Първо в HotArena! Карбовски скочи брутално на Линдарева и „коврите“: Кой ти плати почивката в Дубай?! (+ Вял отговор на Зорница)

Читателски сигнал

 

С типичния за саркастичната си природа брутален език, Мартин Карбовски нападна Зорница Линдарева публично.

 

Поводът е внезапният й воаяж до Дубай по празниците, за който журналистът има съмнение, че е спонсориран от някой чичко, видя HotArena.


\"\"

Затова Карбовски реши да й посвети стих, за който сигнализира читател на HotArena.

 

„И на таз година Нова май,

Всички коври са в Дубай:)))

Перчат се, но са на заплата

С тоя, дет държи фотоа-парата:))

Моля сменете гледната точка

Малко поне

Ако коврите снимат наобратно, браточка

Ще заснемат ли стадо свине?!:)))

Стихове посветени на всички екстеншъни, които постват снимки от Дубай, после ги трият заради поетични коментари в нета:))“

 

„Не разбрах адаш, ти сега се ядосваш, че не си в Дубай, или че не снимаш ти?“, пита го Мартин Станков, а Карбовски уточнява към кого е адресирано посланието.

 

„Заяждаме се, значи яд ни е. Обаче още повече ни е яд, като искат само да ги харесваме, а да не ги коментираме. Не е демократично. Линдарева, кой ти плати командировката в Дубай? Ще разберем сами. Вие продължавайте да се дубайкате“, захапа Карбовски бившата любовница на Стефан Манов.

 

Отговорът на Зорница, която в действителност в момента е в Дубай, не закъсня. Линдарева обаче репликира доста вяло и неуверено: „Карбовски да се прави на интересен някъде другаде, моля, да не използва името ми“.

 
\"\"

Бившата на Тачо публикува доста снимки от Дубай, но на всички е сама и не става ясно кой е фотографът…

 

Снимки вижте в галерията по-долу.

15 Коментара

Бебо

преди 8 години

Да е само една на х-й да я боднеш!

Коментирай

Мики

преди 8 години

Е добре де...гледам сега и Ни Ло-то поства в инстаграм снимки в Дубай и на тях освен нея друг няма(или поне аз не съм го видяла).С нея защо не се заяжда?Не съм почитателка на нито една от двете ама и той е един пръдльо...все много ги разбира.

Коментирай

eli

преди 8 години

nqkakyv ,,onzi '' koito pla6ta i na nikurleta --vseki sam si re6ava za edni sa vajni parite i markite za drugi semeistvo i priqteli

Коментирай

mima

преди 8 години

a kato vi pratih novinata vi kazah da go pitate zashto ne komentira priqtelkata si nikoleta ama qvno vie ste porednite prodajnici

Коментирай

апел

преди 8 години

Николета, честито честитка от твоя приятел и обожател леко с пиниз слагал ти го всякак -Карбовски. Кой ли не е!!! Важното е парата и фукарата! О, простотия! О, безсмислен и измислен живот!

Коментирай

Обичам те, Шиши

преди 8 години

Хората са го питали, а той е отговорил, че Никлузетата е там с човека, когото обича.

Коментирай

казал го е

преди 8 години

Бий самара , да се сеща магарето! Тази препратка не е само до нея....Kазал го е, без да посочва имена от любезност към другите

Коментирай

Антония

преди 8 години

Линдарева е в Дубай, ами Николета къде е?

Коментирай

Иван

преди 8 години

Има снимки с вана , легло ,тераса , басейн.....Коя ще публикува първа снимка на тоалетната ?!Все пак дубайска тоалетна...

Коментирай

Обича???

преди 8 години

Тази жена не е способна да обича! Господ я е лишил от това чувство. Ако го имаше щеше да е с детето си на най-светлите празници. Тя се кълнеше, че и Валери обича и е голямата и любов. Какво стана? След бленуваните екскурзии и почивките , които постигна и след едно дете, за да я устроят жилищно в София забрави , че обича и че има дете. Детето и само един параван за постигане на нейните цели и за измиване на очите пред обществото. Никога и никой не е обичала. Тя няма приятели , няма близки. Нея я интересува единствено и само собственият й гъз да е добре и да получава това, което и хрумне не тъпата й картина и да задоволи нисшите си страсти. Тази жена с тази прогнила дребна душа е родена само да прави мърсотии, да манипулира, да подмолничи, да се доказва това това, което не е. Вещоманка, грандоманка, комплексарка, ексибиционист! С една дума- жена е с ПСИХИЧНИ отклонения.

Коментирай

Линдарева,

преди 8 години

Само внимавайте да не си измешате клиентите с Николета там, че ще стане интересно. Тази ,поне има височина и е манекен -модел, за разлика от фотошопираното черно спечено джудже с късите и криви крачета - фотомодела-Курволета. И най-вече има нещо в главата си, има изказ,има речник, има образование, за разлика от тъпата и необразована с каруцарски речник-Николета. Иначе и двете им са разсъхнати дъските и ги бият яко съчмите! Пародии на жени!

Коментирай

Присмял се хърбел

преди 8 години

Същия който плаща и на лозанова :D мартинчоооо а уж си будно дете

Коментирай

A kovrata Lozanova hihi

преди 8 години

Vaji i za Lainomet Lozanova, predi hode6e na ekzoti4ni vakancii po 2-3 pati v godinata s portofejla i kartata na Bojinov, sega oba4e po e parcaliva ta sigurno si e sabirala zaplatite gorkata muahaha, ta kakvato ednata takava i drugata. Jalko jalko sa6testvuvane , gotovi na vsi4ko samo za nqkoi lev i ekskurziq. Onaq pone misli za edin gaz za6toto nqma dete, ami drugata kovra pone za da6terq si da pomisli 4e edin den tova dete 6te se sramuva ot neq.

Коментирай

ico

преди 8 години

qd go e toq misho 4e ne e s lozanova zaedno i zatova reve ti koi si da opredelqsh koi kade da hodi gospodin ve4no nedovolen

Коментирай

Karbovski e elementaren!!!!!

преди 8 години

Samo izvratenoto mislene na karbovski moje da reshi, che zaduljitelno niakoi muj triabva da e zamesen v putuvane.Toi veroiatno izhojda ot sebe si, che triabva da si plati za da bude s dadeno momiche..Mnogo izprostia i ozlobi tozi chovek.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.