Първо в HotArena! Ники Михайлов свали Гери Никол със 101 рози! Певицата цъфти от щастие (Фото факт)

https://hotarena.net/pod-pricel/parvo-v-hotarena-niki-mihailov-svali-geri-nikol-sas-101-rozi-pevicata-cafti-ot-shtastie HotArena.net
Първо в HotArena! Ники Михайлов свали Гери Никол със 101 рози! Певицата цъфти от щастие (Фото факт)
Ники Михайлов започна да повтаря старите си номера, с които омайваше Алисия. Вратарят е изпратил 101 рози на Гери-Никол, която е на почивка в Тайланд, узна HotArena.

Вероятно този жест е трогнал сърцето на младата певица, защото тя побърза да се похвали в профила си в социалната мрежа, където сподели милия жест с приятели. Кадрите, на които изпълнителката е сред „море“ от розови листа са съпроводени с иконки изобразяващи \"изненада\", \"подарък\" и \"роза\".

Номерът с розите е запазена марка на вратаря. Със 101 рози той се опитваше да разтопи сърцето на фолкаджийката Алисия.

Слуховете за тайна любовна афера между Гери-Никол и Ники Михайлов стават все по-упорити, а подобни изблици само ги потвърждават.

Скоро Гери-Никол пусна снимка от любовно ложе украсено в екзотични цветя и спа камъни. Тогава следите отново водеха към Михайлов, защото той е известен с романтичната си душа и жестове. Мистерия остава дали екзотичната почивка на Гери-Никол в Тайланд е организирана от футболиста.

За интимните отношения между двамата се заговори , когато бяха засечени да пристигат заедно в столичен клуб, където певицата имаше участие. Вратарят цяла вечер поръчвал поздрави за приятелката си на диджея. Очевидци твърдят, че в края на вечерта Гери-Никол и Ники са си тръгнали заедно гушнати.

Пак според слуховете именно младата Гери-Никол е станала причина вратарят да бие шута на 5 години по-възрастната от него Алисия. Има и още една версия, според която Алисия е зарязала Ники и го е заменила с Бирмата. В опит да си отмъсти Михайлов започнал да сваля 17-годишната певица, за да създаде впечатление, че той е взел решение да разкара фолкаджийката заради по-младото девойче.

50 Коментара

Па ли изтрещяхте, бре?

преди 8 години

Арената, Па ли изтрещяхте, бре? Единия ден пишете, че са заедно, другия, че не са. Последно? Бас давам, че никой от вас няма нищо общо с журналистиката. Все едно сте по на 11-12 г.

Коментирай

TOVA E ISTINA

преди 8 години

GERI IZPRATI CVETQTA NA VSIHKITE SI PRIQTELKI.MIHAILOV GI E PORUCHAL DA I BUDAT DADENI V STAQTA V TAILAND.

Коментирай

весела

преди 8 години

нали самата "певица" казала че е със семейството си.

Коментирай

iwana

преди 8 години

задайте си въпроса защо не я поканиха да изпее една песен в X FACTOR......

Коментирай

светла

преди 8 години

"цъфти от щастие"....? направила 2 пози за да не й се вижда дебелия г*з и големите баджаци..

Коментирай

е, няма що!

преди 8 години

Поредната бърсалка, търсачка на евтина слава, непълнолетна кифла в архива на Михайлов! Ако е истина, защото жълтурковците както винаги си правят съчинения по картинки. А и да е..... кой го е грижа и едва ли ще промени света към по-добро! Вчера писаха, че си е в София и умира от ревност по Алисия, днес 101 рози за баджачестото еднометрово парцалче. Сигурно го е страх да се изправи,че ще засенчи слънцето с височината си и не само! :) На Алисия в заведение подари 1001 рози, на тази 101. Има доста да се потруди да да си заработи останалите до 1001. Смятайте! ха ха хаа

Коментирай

те, кога са били добре? ако са, там ли ще са?

преди 8 години

Не, на светлинни години са от журналистиката и професионализма! Но, не се учудвам,като гледам кои са управниците, политиците и държавниците в тази страна. България си отива , а с нея културата, духовността, традициите и всичко останало!

Коментирай

кифла

преди 8 години

На това курве плавници и пояс не са и нужни. Като легне във водата и хиалурона в джуките я изтласква на повърхността. Много грозна картинка е в устата - а е само на 17. До 30 ще се разкапе, разплуе и увисне,като пача...Представям си това ниско , трътлесто тяло след раждане.

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Айдеее,откачените фенки на Алисия сега тука ще драскат коментари.А, дано оставят малко Николета на мира и да се поупражняват в умозаключения относно Герито!Горките,не смогват вече с плювните и обидите,ама така е ,трябва да четкат егото на Многострадалната Алисия.Ама забивчица май има ,колкото и да пискат- Герито и Ники ще са идеалната нова светска двойка-стига толкова пиарче само за Кака Ася!

Коментирай

истина

преди 8 години

И с просто око се вижда,че тука ,в този сайт ,се подвизават няколко фанатични симпатизантки на Алисия.Само да видят имена като Николета,Емануела,Андреа,Джина Стоева,Христина Витанова,сега Гери Никол веднага скачат като обезумели да пишат коментари.Темите за Алисия,Николай,Валери и Николета са най-коментирани ,както и тези ,които изредих преди това.А, кажете ми това ,нормално ли е?Какви са тези фенове Алисиеви,какво е това чудо-болни мозъци,психари или просто ненормалници?

Коментирай

..

преди 8 години

А какъв е проблемът на сайта, че постоянно дебне Алисия, Преслава, Галена и оше много и постоянно плюе и си измисля какво ли не? Не е лесно да си мръсна циганка и да злобееш срещу цяла България! Ама изобщо не е лесно! Ако те знаеш кака ти Николета бълва скрийншотофе от собствения си фб профил и след това си измисля статии по картинка! Как хората да не мразят това злобно създание, което плюч върху всичко живо, ОСВЕН Андрея!

Коментирай

..

преди 8 години

Николета, ако можеше и срещу Цветелина Янева щеше да сее злоба и завист, ама ще спрат джобните за разкрасителни процедури и реклама пред широката аудитория потенциални клиенти.. да й подхвърлят някоя чанта след сеанс

Коментирай

do nqkoq si uj istina

преди 8 години

istina mai ti si bolnoto dete sledi fenowete na alisiq non stop a ina4e moje i da ima roai za momi4eto mihailow deistwa po edin i sy6ti na4in do tam mu stiga origilnostta

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ами като са ви толкова мили и драги Преслава, Галена ,Янева пишете и за тях мнения, хвалебствия- при тях що няма коментари-странно?

Коментирай

123

преди 8 години

Съгласна съм с теб, само с малката поправка, че тия "фенки на Алисия" са братята й и самата Вакарелка, които като обезумели вършеят в този сайт! След два три техни коментара, в които са използвани на едни и същи изрази ти става ясно , че иде реч за 2-3 души! Истински ме разсмива бяса, с който я защитават и плюят по всеки по-успял, по-красив, по-млад от нея, а към жените които са й отмъкнали мъж, които никак не са малко са, като стадо бизони, стъпкват го безмилостно! Отделно всеки с различно от тяхното мнение е засипван от гнусни селски, вакарелски обиди и квалификации. Накратко пълни селтаци и гнуснари!

Коментирай

Serti

преди 8 години

Klozet Lajnarova Lozanova a ti mili4ka nqma li da se pohvali6 4e nqkoi te uhajva ili vika6 ne na teb samo na barzo ti go slagat i bqgat no ti si dovolna nali posle ima6 nqkoi lev4e v djoba. Ina4e tova e poslednata ti fantasmagoriq na bolnia ti mozuk za Niki i Alisia.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Мдаааа,и изпрати от Тайланд цветя на всичките си приятелки......Колко си смешна и жалка,приятелко на Герито.........Хахахахааааа

Коментирай

pppp

преди 8 години

Първите коментaри под всички стaтии зa Aлисия или тaкивa,в които присъствa името й винaги сa от феновете нa Николетa.Кaзaх феновете,зaщото не съм сигурно,но си мисля,че всъщност е един единствен нейн фен подвизaвaщ се тук,кaто:123; хa-хa; !; ?; истинa и още безброй букви,цифри знaци.Тaкa,че не обвинявaй хорaтa в товa,което ти прaвиш,a именно плюеш и хрaчиш тук денонощно,от сутрин тa до мaлките чaсове нa нощтa.

Коментирай

преди 8 години

Не е ли по-правилно подарените от любимия прекрасни рози да бъдат сложени във вази,както правеше на времето Куини Алис, а не накъсани и разпарчетосани да се разхвърлят по дюшемето на банята и кенефа?

Коментирай

ТИ ДА ВИДИШ? до истина

преди 8 години

ТИ , СЛЕДЕЙКИ ВСИЧКО ТОВА В ТОЗИ САЙТ, ПИШЕЙКИ ПО 100 КОМЕНТАРА И КОМЕНТИРАЙКИ СЪЩИТЕ НА ДРУГИТЕ, ЗА КАКВА СЕ ИМАШ??? ЗА НОРМАЛНА, НЕ ПСИХЯСАЛА, И НЕ БОЛЕН МОЗЪК? ИЛИ ВСИЧКИ ДРУГИ СА ВСИЧКО ИЗБРОЕНО, НО ТИ НЕ?!? НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ ТУК , КАТО ТВОЯТА!

Коментирай

до 123

преди 8 години

Как ли изглеждаш в очите на всичките тези хора, които коментират тук, а на теб ти се привиждат само братята, родата, самата Алисия , при положение,ч е те знаят, че това не е така? Можеш ли да се видиш от страни колко си тъпа и задръстена? Наистина ли си вярваш ,ч е тук са седнали денонощно родата на Алисия? Много си куку, наистина! И хората с право ти го пишат, но ти така и не се осъзнаваш защото ти си болният мозък. И , ако на тях им е постено, защото са фенове на тази певица, то ти не си фен на Николета , не си анти-фен на Алисия, тогава се определяш както КАКВА? Нормално ли намираш един човек, който не го интересуват посочените лица, да седи и да опровергава , плюе, злослови, измисля, клюкари и всичко останало без да има защо? ЗА НОРМАЛНА ЛИ СЕ МИСЛИШ?И при това пишеща по 100 коментара в статия единствена и само ти. Досещаш ли се, че зная това? Не е лошо да потърсиш специалист. Имаш нужда , определено! Обсебеността без да има причина е вид психично разтройство. Проблема при тези хора е,че не могат сами да го осъзнаят, а им трябва странична помощ“ Нямаш ли семейство, деца, съпруг, внуци... да обърнат внимание на пристрастената ми маниакална зависимост- обсебване? Аз си признавам,че съм твърд фен на Алисия и ще я защитавам до край, защото не само съм и фен, а сме състуденти от Софийския Университет и я познавам лично и като човек от много дълги години. И твоето мнение и това на поръчковите статии в жълтата преса най-малко вълнуват мен , още по-малко нея.

Коментирай

до 123 ( продължение)

преди 8 години

Проблема при тези хора е,че не могат сами да го осъзнаят, а им трябва странична помощ“ Нямаш ли семейство, деца, съпруг, внуци... да обърнат внимание на пристрастената ми маниакална зависимост- обсебване? Аз си признавам,че съм твърд фен на Алисия и ще я защитавам до край, защото не само съм и фен, а сме състуденти от Софийския Университет и я познавам лично и като човек от много дълги години. A, твоето мнение и това на поръчковите статии в жълтата преса най-малко вълнуват мен , още по-малко нея.

Коментирай

до Ай

преди 8 години

Може Николай така да и е казал-Искам да се къпеш в моите рози!

Коментирай

ти си ....ехооооо и нищо друго

преди 8 години

Колко трябва да си морално и душевно опустошен, за да намираш за нормално разлика от над 10 години на двама човека за идеална двойка? Било то при жената или при мъжа, такава връзка е обречена от самото начало и няма бъдеще. Коя двойка с такава разлика в световен мащаб е просъществувала дълго или вечно? От начина ТИ на мислене и разсъждение, човек може да си направи извод , какъв човек стои отсреща. Тип- Златка Географията и Николета Лозанова. Хем шуто, хем тича да боде! Гласи поговорката.....

Коментирай

до откачалката преди мин!

преди 8 години

"И при това пишеща по 100 коментара в статия единствена и само ти. Досещаш ли се, че зная това? " Ало Врацааа! Луда жено, заспри се! Разбирам, че психиката ти е разбита и самочувствието ти е под нулата, заради безбройните зарязвания, но моля те не преписвай проблемите си на нас! В този сайт общо нямам повече от 10 коментара, казвам го, не че ти дължа обяснение или можеш да ми държиш сметка колко ще пиша и къде, а защото пишеш пълни глупости.Стига с тия заплахи и манипулации смешна си! Оправи объркания си и нещастен животец, спри с тази омраза и негативизъм и може и на твоята улица да изгрее слънце! Нека Бог да е с теб!

Коментирай

опс

преди 8 години

A, ти от къде знаеш кой и е казал и какво и е казал? Аз мога да ти кажа, че това е от самия хотел го правят собствениците и организаторите по случаи. И от къде знаеш , че изобщо има нещо помежду им. Аз мога да ти кажа,че нямат, а това са поръчкови статии за жълтата преса да се вдигне шум, да се заговори покрай името му , да получи известност, та била тя и каквато и да е пред подписване или търсене на нов отбор. В същото време и ПР на двамата , защото клюката хваща дикиш за момента.

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Отвратителна асоциация прави тази снимка.......няма да изпадам в подробности,но ми е гнусно да го гледам това момиче ,седнало в тази червена локва! Ефекта на розата........ахаххаааа,ама каква роза..........

Коментирай

12335

преди 8 години

Това по скоро ми прилича на снимки за нов клип. А, това кой как го интерпретира си е негова работа. А, за развинтената фантазия на неграмотните писачи на Хотлайнена и това знаем.

Коментирай

чак ме разсмя - Алооо , Враца! заплахи? манипулации?

преди 8 години

Абе , ти наистина не си добре? Повече, дори от колкото предполагах! Току що доказа, ," че само 10 коментара били твои". С тази разлика , че Ти си единствената тук и всички коментари анти-Алисия и всичко свързано с нея са твои. И не само го казвам, а го твърдя със сигурност Само не разбрах, защо ми говориш в женски род? И как разбра, че нямам собствен живот и съм нещастна??? Не, имам си с, за което ти дори не можеш и да си помечтаеш. И за разлика от теб влизам веднъж на ден или в седмицата в този сайт, само , когато нещо ме вълнува или предизвиква. А, сега , като чета коментарите изглежда твоят живот е ХотАрена и нищо друго. Толкова си елементарна,че не се усещаш как визираш своите проблеми на другите и си мислиш, че си казала нещо оригинално. Оригинално от тъп човек!

Коментирай

до истина

преди 8 години

Психарката си ти. Първо статийките за Николета и Валери ти защо слагаш все още името му до тази, друго никой освен тези в този сайт не отразяват госпожа"незаменимата", никой никъде не я кани в предавания, понеже знае колко струва не смее и интервюта да дава, а със сигурност след като Божинов я нарита е имала покани, после защо само тук се изсипва помия върху Николай и Алисия, и трето защо да не е нормално нали известнЪта само защото е известнЪ така и харесва да се пише за нея пък било то едно и също как е облечена , как се разголила защото с друго не може да блесне пък нека се приказва така и харесва , и защо намесваш Алисия и Михайлов тук постоянно се пише за тях, ръси се злоба, личи си че се влагат лични чувства което показва всякаква липса на професионализъм.

Коментирай

?

преди 8 години

Влизала веднъж на ден-то се вижда от дългите ти коментари на всеки коментар- и съм друга ,не съм тази дето си мислиш-смешничка!

Коментирай

do чак ме разсмя

преди 8 години

Ми смей се ма пача проста, вместо да пишеш цели фермани, куку безподобно! Тотално изтрещяла проста селянка, чалгата ти е изпила и малкото пипе дето си имала на втория етаж!В женски род ти пиша, защото си женско, женско кукундело!

Коментирай

Ти пък от къде се пръкна, моралисте????

преди 8 години

"Морално и душевно опустошен" ахахххахахХАхаххаха Алоооо, извисеният:))))))) Нещо си объркал полето за изява, тук не е място за демонстрации на неиздадени литературни творби на нереализирани кадри на Бг литературата! Много душа влагаш в една клюкарска статия нещо ахаххахахах Що за дълбоки комплекси избиваш, по дяволите????

Коментирай

pppp

преди 8 години

Извинявaй,но не мислиш ли,че след кaто ти се изчерпaхa aргументите и преминa нaпрaво нa обиди е по добре дa спреш дa пишеш.

Коментирай

до do чак ме разсмя

преди 8 години

Миличко,стига му отговаря на това същество с дългите обяснения и коментари на коментарите, не виждаш ли ,че не е добре отдавна,само си пише и си отговаря и се драка с хората!То не е виновно,болно е!

Коментирай

Народее

преди 8 години

И вие ли изтрещяхте като кукувицата Мършолета Разтворикрачкова? Айде, спрете се вече! Не падайте на нивото на тази злобна интригантка, моля ви се! То всичко й се връща само - изкука чак проститутката, защото никой вече няма да каже публично, че й го слага! Те хората не са се намери на пътя

Коментирай

.......

преди 8 години

болната фенка на Алисия имам пред вид да не се обърка и да не отговори

Коментирай

Do do i pak do do haha

преди 8 години

E, tuk ve4e ne moga da shvana ot koi za koi hahaha. Koi na kogo pi6e i otgovarq. I kakvo e tova "pa4a" tova e stil Nikoleta Lozanova tq ima mozak kolkoto pti4ka i izvinqvaite pti4kite prosto edno srabnenie. Ta qvno pi6e6toto ne6to s obidite vzima primer ot neq.

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Единственото хубаво нещо на снимката са розите или са били хубави преди да ги разфасоват, за да може това нещо / не знам как да я определя вече/ на снимката да изглежда вулгарно и ''привлекателно'' за чекиджийте.

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Какви аргументи, какви пет лева чакаш, ма дърт, сбръчкан маймун!?Ти бъди благодарна, че те отразявам, просто съм на кеф и ми се дразни със селски простакеси! Едно въпросче имам само, при кой ходжа правиш магии за любов на мъжете си, че така им изпиваш силите и проваляш кариерите на всеки, който е имал неблагоразумието да се хване с такъв мидил?!

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Споко, дразня дъртата и тя ми се хваща! Чисто луда е селската вакарелска пача и малко и трябва да се качи на метлата, от която май рядко слиза, дъртата вещица-слива недоклатена!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Aбе струвaше ми се несериозно товa,че кaзвaт,че си с психично рaзтройство без дa те познaвaт,aмa от глупостите,който пишеш си промених мнението.Ти мaй си вярвaш,че Aлисия пише тук коментaри.Боже слез и си събери вересиите.Бил/a нa кеф.Че кой/я си ти?Нa някой трябвa дa му пукa,че го отрaзявaш тaкa ли?Кaквaто идолкaтa,тaкивa и феновете.Хaйде не се вземaй много нa сериозно и слезни вече от черешaтa.

Коментирай

позиция

преди 8 години

Какъв човек си, за да бъдеш фен на подобни жени, като Ася и Николета?! Кой нормален човек би имал за идол подобни пиявици?! Долнопробни жени, които като кърлежи се впиват в гостоприемника и смучат?! И пишещите фенки на двете мас.ии се замерят коя е по-луда, всички сте луди и ви липсва ценностна система щом подобни същества и курвенските им изпълнения ви вълнуват! Анадънму?!

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Статията е за непълнолетната им колежка, иначе и трите са един дол дренки. Хвани една , удари другите две. Не знам каква ти е позицията относно разкрачената непълнолетна н а снимката? Михайлов да го взима, която иска. На мен е противен дори на снимка.

Коментирай

позиция

преди 8 години

Каква да ми е позицията, ти много добре си го казала "непълнолетната им колежка" е младата достойна смяна в бранша! Колкото за това подобие на мъж, дори не желая да го коментирам, жалка картинка!

Коментирай

э

преди 8 години

Какъв човек ли? Типичния чалгар-баровец трябва да си - футболист, далавераджия и т.н.

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Явно много искате да втълпите на хората за тази измислена връзка, щом така упорито преписвате тази глупост. Странното е, че на всяка статия пишете различни неща. Веднъж слуха тръгнал оттам, че двамата се засекли в заведение, друг път тръгнал от там, че си тръгнали, друг път пристигнали заедно. Поне си четете предните материали, смешковци.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

glyposti...kwa geri..kwa nikol...nikoi ne moge da zameni alisia....

Коментирай

123

преди 8 години

Жено ти на хонорар ли си? То не би всекидневно гъзоблизане на тая Алисия, не би чудо. Личен живот нямаш ли си?

Коментирай

Rock

преди 8 години

Иска му се на зъбатия кон да е с маце като Герито, но уви....Освен наоперираната лелка-зелка никой няма да му се върже на некадърния пропадняк, който освен че няма работа и професия живее и на гърба на баща си. Да си взема дъртата баба и да се скриват във Вакарел. И оставете момичето намира. Млада, красива, талантлива! Да я сравнявате с пластмасовата бабка с лице на заем е несериозно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.