Първо в HotArena! Светската бомба на годината - Вълчо Арабаджиев и Куини се СГОДИХА! (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/parvo-v-hotarena-svetskata-bomba-na-godinata-valcho-arabadjiev-i-kuini-se-sgodiha HotArena.net
Първо в HotArena! Светската бомба на годината -  Вълчо Арабаджиев и Куини се СГОДИХА! (Фото)
Наблюдателен читател на HotArena, ни изпрати забавна снимка от профила в инстаграм на милионерския наследник Вълчо Арабаджиев.

На нея се вижда как мъжка ръка подава годежен пръстен на сладко животинче, а под снимката (виж в галерията), Арабаджиев е написал „Тя каза да“. Това моментално предизвика предположения сред последователите на Вълчо, че той е предложил брак на любимата си Куини-Алис и тя е приела.

Този жест от страна на един от най-желаните ергени в държавата показва категорично, че слуховете за раздялата му с Куини са поредната спекулация.

Мълвата носеше, че Куини-Алис преследва Вълчо Арабаджиев, който бягал от нея като от самия дявол. Нещата стигнали дотам, че момчето заминало за Франция само и само да се отърве от ухажорката си. Дори не излизала от хотел „Маринела“ собственост на родителите му.

Първо доказателство, че не са разделени беше фактът, че Куини е новото лице на София фешън уик, който се провежда в хотел „Маринела“. Сега с този жест Вълчо Арабаджиев сложи окончателен край на спекулациите по тази тема.

Двамата се загаджиха преди половин година. Вълчо Арабаджиев-младши е един от най-желаните ергени сред младото поколение. Богаташкият наследник избрал Куини за своя изгора, не само заради красотата й, но и заради позитивния имидж и характер на моделката, разказват от обкръжението му.

8 Коментара

!?

преди 7 години

Той с нея или с миещото мече се е сгодил, нещо изтървах нишката...

Коментирай

D

преди 7 години

Sprete da i lyskate imidja na tazi bezdarna devoika. Izkluchitelno zlobno izlychvane ima, fyfli. Zasichala sym q po nqkoi event(i) - pypchiva, nevzrachna, dosta po-razlichen vid ot na fotosesiite ima. Ne e vynshniqt vid faktor obache. Ima bolni ambicii i idei postoqnno da si povtarq sama kolko e klasna i nad neshtata, no qvno samo taka se uspokoqva, che omryzva za nula vreme na myjete, a tova e ot lipsata na znachimi personalni kachestva. Skypa Kuini, ocenkite se davat ot drugite hora. Spri da se definirash kolko si chitava, kak ne si zlatotyrsachka i kak gradish svoq kariera, zashtoto deistviqta ti oponirat mnogo na kazanoto. V predavaneto Marmalad vidqhme, che si skuchna i bezideina. Spri da si pravish reklama na gyrba na myjete, koito dori ne sa do teb veche. Na Valcho mu trqbva jena i s viziq, i s intelekt. Psevdo povedenieto ti na jena s harakter i umeniq, sama vijdash, pomaga samo nqkolko meseca, posle ti biqt shuta. Shte se otklonq po temata, no iskam da vmetna kolko prekrasna i krasiva e sestrata na Kuini. Neveroqtno izlychvane! P.S. Syjalqvam za latinicata.

Коментирай

До D

преди 7 години

Що си се блъскала да пишеш този дълъг пост... Кой ще си боде очите да ти чете л.йняницата?

Коментирай

Д

преди 7 години

Ето сега на нешльокавица, макар че и на латиница се изразих правилно и грамотно, ще повторя, че просто е грозно една жена сама да си дава оценка. :) Нека ме хейтнат, но навън има толкова красиви и умни момичета, просто е тъжно, че ни се натрапват жени и момичета с нисък капацитет. Факт е, че са разделени с Вълчо, но тя не спира да го крие, с надеждата да се промени това. Самоуважение, дами!

Коментирай

зезс

преди 7 години

заради тази чума спрях да пускам тото....

Коментирай

pepi

преди 7 години

вълчо.оо вълчо , кума-лиса те хвана в капана?????.

Коментирай

Пацо

преди 7 години

ТУК Е БЪЛГАРИЯ И МНОГО МОЛЯ ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА !!! ., че много жалко само се хабите да пишете кой ще те чете ............докато те разбере какво си написал

Коментирай

Ддд

преди 7 години

Правилно се разбрал ....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.