Първо в HotArena! Вики от Мастило се показа с мъжа си – босът на OMW (Снимка от Малдивите)

https://hotarena.net/laifstail/parvo-v-hotarena-viki-ot-mastilo-se-pokaza-s-maja-si-bosat-na-omw HotArena.net
Първо в HotArena! Вики от Мастило се показа с мъжа си – босът на OMW (Снимка от Малдивите)

С ексклузивен кадър от Малдивите се сдоби HotArena.

На снимката Вики от Мастило е в компанията на бащата на детето си - Петър Величков и сияе от щастие. Това е първият кадър на който двамата бъдещи родители са заедно.

Веднага след Нова година двамата заминаха на луксозна почивка на Малдивите, разкри самата Вики. Двойката се е отдала изцяло на любовта си на островната държава в Индийския океан, известна като една от най-луксозните дестинации в света.

Както HotArena писа,  щастливият татко е изпълнителният директор на ОМV Петър Величков. Той глези любимата си като истинска принцеса.

Вики и Петър са заедно от близо година и още не са минали под венчило. Това обаче не е пречка за дългокраката певица да избере именно него за татко на първото си бебе.

Говори се, че Петър се отнасял с хубавата Виктория като с истинска кралица. Бил влюбен до уши и готов да задоволи даже най-малките й прищевки, особено сега, когато е бременна и особено чувствителна.

По думите на Вики детето е заченато в Италия. Петър има двама синове от предишен брак, но тя още не ги познава. Злите езици твърдят, че Вики е разбила семейството му.

11 Коментара

вили

преди 8 години

доста е дъртичък

Коментирай

ъ

преди 8 години

Е, за какво й е да познава децата му от предишни бракове, какво като е на видима възраст 55 години, какво като той вече е изживял всичката тази емоция да има семейство, да отгледа деца и т.н. с друга жена и какво като не се знае дали ще е жив за дипломирането на детето им? Нали е директор на ОМВ, това е достатъчно явно. Добре, че вече е намерила някой достатъчно материално подплатен, та да реши да има дете, защото вече би трябвало да е на около 40. Песента за очите излезе още като бях малка, така че по груби сметки там някъде идва.

Коментирай

zapoznata

преди 8 години

човекът е на 45, тя на 37....всичко си е нормално при тях

Коментирай

ъ

преди 8 години

Аааа! Е значи наистина е добре поне в това отношение. Но иначе другите?....

Коментирай

Пацо

преди 8 години

Стига да има пари годините са без значение .....това е мотото на златотърсачките

Коментирай

Ив

преди 8 години

Вили,ти на колко си,а майка ти и баща ти? Моите са на 45 и са супер-млади,красиви ,с модерно мислене,забавляваме се заедно,пътуваме заедно четиримата(с моя приятел)........ и никой не се сеща за разлика в годините! Така че,на 45 има много млади хора!Желая им щастие!Както и на теб!

Коментирай

Виктория

преди 8 години

Вики е на 40 ,а господина 45!

Коментирай

az

преди 8 години

Вики е на 36.

Коментирай

blabla

преди 8 години

и света да се обърне не може да ме убедят, че то ва е по любов :))

Коментирай

Нормално

преди 8 години

Ама ако тва от ляво е детето и, значи тоя зад нея трябва да е бащата? Мясат си на цигани. А тоя сладур от дясно е сигурно новия и. И ги черпи всичките - бивши, деца...

Коментирай

Deandre

преди 7 години

An faniniatcsg discussion is well worth comment. I feel that you must create a lot more on this topic, it might not be a taboo subject but normally people are not plenty of to converse on such topics. To the next. Cheers

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.