Първо в „Папараци“ : Коцето показа сина си, уникален сладур е!

https://hotarena.net/laifstail/parvo-v-paparaci-koceto-pokaza-sina-si-unikalen-sladur-e HotArena.net
Първо в „Папараци“ : Коцето показа сина си, уникален сладур е!
Тази неделя фолк певецът Константин гостува в \"Папараци\" с цялото си семейство. В компанията на съпругата си Надя, порасналата им дъщеря Мариана, той ще представи и сина си Александър - за първи път в телевизионен ефир.

Само зрителите на \"Папараци\" ще узнаят коя е любимата песен на малкия Александър, който е невероятно сладък и общителен.

Малкият се роди на 11 октомври 2015 г. , а сестра му през ноември 2010 година и както се вижда от видеото вече е същинска госпожица.

Синът на Коцето и Надя се роди няколко дни, след като той се завърна от турне в САЩ. Тогава Надя сподели, че най- трудният й момент засега в семейния им живот бил, когато мъжът й отишъл в САЩ да изнася концерти, а тя си останала в България, защото вече била в напреднала бременност със сина им. Надя признава, че мисълта да роди без него я ужасявала и постоянно се заяждала с всички около нея.

7 Коментара

Джес

преди 6 години

Такава сериозност и отношение към семейството не сме очаквали от Коцето. Живи и здрави да са и все така щастливи!

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

И двете деца на Константин са много красиви и лъчезарни!Съпругата му също е хубава жена...........Да са им живи и здрави децата ,а и те да се обичат и да са здраво и щастливо семейство!

Коментирай

За пред хората го играе, ама иначе ляга с която му падне.

преди 6 години

Нали? Такава сериозност и отдаденост към семейството хахаха, да го видиш като удари една линия и няколко чаши уиски.... само жена си търси и за децата мисли хахаххахахаха

Коментирай

Петя

преди 6 години

Истински сладури и Коцето и Надето и двете му сладки дечица.Да са му живи и здрави и много да го радват.

Коментирай

1

преди 6 години

и за туй се фака със всичко живо което носи пола :)

Коментирай

Скукааааа

преди 6 години

Оф, Сани Мани! Няма толкова скучни и еднотипни коментари, като твоите. Никаква оригиналност, все едно и също, публикувано под различни статии..Бас ловя, че се изявяваш и в БГ мама - сборището на скучни лелки...Стой си там най-добре!

Коментирай

Fakti

преди 6 години

Nada e bezumno tapa i prosta. No puk e hubava, spor niama. Za razlika ot Nikoleta. Kotseto niama kakvo da go komentiram. Dechitsata, obache sa naistina prekrasni.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.