Патрашкова мина в отбора на блондинките (Вижте новата й визия в галерията)

3246
31 Май 2016, 15:00


Кристина Патрашкова вече е с руса коса. Журналистката изгря в последния брой на предаването „Папараци“ като блондинка, а зрителите останаха крайно изненадани от новия й имидж, видя HotArena.

Кристина от години поддържа една и съща прическа – много къса черна коса, която е нейната запазена марка. Тя била свикнала да мисли за прическата си като за своя визитка. Затова трудно се решила на промяната, пише "Всеки ден".

Нейният фризьор обаче я убедил да смени имиджа с идеята, че новото винаги е от полза. Той й предложил цвят, който по думите му в момента е най-актуалният, и казал, че според него много ще й подхожда и ще я подмладява още повече.Н
аред с цвета Патрашкова е сменила и прическата. Напоследък тя залага на малко по-дълга коса от тази, с която зрителите са свикнали да я виждат. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bellagio
Преди 1 година
0
Имаше едно време една журналистка,която много уважавах казваше се Кристина Патрашкова .тя беше сериозен журналист критикувайки пошлото ,чалгата , манекенките ,кифлите .....,с една дума сериозна жена.И така всяко начало има край,така и нейната сериозност се изпари щото ......в тази журналистика-реалната,няма пари,няма средства,а без пари мили деца мама на тати не бута.И така нашата сериозна мома се превърна в една жълтения-журналист,който се навира под чаршафите на така наречения наш "хайлайф " Толкова ли я закъса Г-жа Патрашкова,че задаваш тъпи въпросчета в някакво измислено предаване на една измислена недоклатена пача. Направо сте си намерила похлупака Г-жа Патрашкова с този ефтин пазарски парцал с претенции на пачавра от висшата лига. Жалко за журналиста Патрашкова !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бляк
Преди 1 година
0
За съжаление е така. Патрашкова в момента е смешна, това предаване изобщо не й подхожда. По-добре да се върне към сериозната журналистика - там й е мястото.
Силвия
Преди 1 година
0
Явно клозета най накрая е успяла да й пробута услугите на своя фризьор.Сега остава да я склони и на силикона .Бляк !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени