Пазарджик стайл! Златка Райкова лъсна по комбинезон в бар

https://hotarena.net/az-jenata/pazardjik-stail-zlatka-raikova-lasna-po-kombinezon-v-bar HotArena.net
Пазарджик стайл! Златка Райкова лъсна по комбинезон в бар
Златка Райкова се появи с умопомрачителен стайлинг в столично заведение, видя HotArena.

Плеймейтката се натъкми в рокля, която на практика е най-обикновен комбинезон. И то насред февруари, пише \"Всеки ден\".

„Вярно, че времето е топло, но все пак не е лято“, коментираха зад гърба на блондинката. Зевзеци я подкачиха, че може и да е излязла от провинцията, но провинцията още е в нея. „Пазарджик стайл“, подиграха я директно в очите нейни познати. Мъжете останаха впечатлени от това, което прозираше под комбинезона.

Бившата моделка Маги Желязкова, която също се намираше в бара, въобще не обърна внимание на плеймейтката, която уж вече е и дизайнерка. 

14 Коментара

-

преди 8 години

Златка е публична личност, така че може да е ексцентрична колкото си иска. Също както и неизвестните хора, ако са по-смели и достатъчно уверени в себе си и не им пука дали някой сдухан комплексар можел да каже нещо. Страхотна е!

Коментирай

da be da

преди 8 години

Aman ot selski izcepki.A komentara po dolu sigurno e ot komshiikata i v Pazardjik.Taq totalno e izhabena i poneje nikomu veche ne e interesna reshi da izleze na bar po belio.Bojeeeee vzemi si versiiiite

Коментирай

hoho

преди 8 години

Mnogo glupava statia - super qko obleklo i vizia! p.s. Pisha ot Germania - elate da vidite tuk kak se oblichat po clubovete kato prosqci i she vi se doshte Zlatka po kombinezon sexy i usmihnata!

Коментирай

Златка е,

преди 8 години

Най-красивата плеймейтка! А, колкото до роклята- хем е красива, хем и стой прекрасно на страхотно сексапилното тяло. Тази жена пръска сексапил от всякъде. Някой скелет, рагу и зъби си въобразява, че е сексапилна. Явно изкривен ( болен) мозък. Ето това се казва сексапил! Прелест е!

Коментирай

Комбинезон, ама друг път

преди 8 години

Влезте в колекцията на Плейн и не само и ще видите почти същата рокля. А, Николета Лозанова преди години на срещата си с фенове беше облечена със същата рокля, без набора встрани , което на практика изглежда точно , като комбинезон. Тук поне набора встрани придава вид на рокля, каквато си е. . Има я в нета Николета за справка. Миналата година Емануела певицата беше също с такава рокля без набора встрани на участие. Или , двойният стандарт, както винаги.... Във видеото на Алисия където е с горнище тип бюстие беше сутиен, а сутиена с който се разкарва Николета в Дудай из улиците и на плажа е бански костюм. Справка снимката и е в профила. Точно сутиен. как пък нбито веднъж Николета не беше разголена при все ,че никога не е облечена и вечно дрехите и разкопчани до пъпа, при все ,че се снима чисто гола в не веднъж и два и то не професионални фотосесии , а личен архив, при все , че се облича, като клоун от цирк Буш и винаги била най-модерната. И когато тръгнете да упреквате, защо споменаваме името и е точно за това, което описах. Коя е тя, кои са другите,че ще ги осмивате и то саркастично.Тя е просто едно нищо, въздух по налягане! Златка е путка, та дрънка! Като говорим за красота и секси...

Коментирай

Комбинезон, ама друг път >>

преди 8 години

името и е точно за това, което описах. Коя е тя, кои са другите,че ще ги осмивате и то саркастично.Тя е просто едно нищо, въздух по налягане! Златка е пу*ка, та дрънка! Като говорим за красота и сексапил...

Коментирай

ти си изхабена и никому неизвестна

преди 8 години

И, да сигурно са братята и родата на Алисия. Типично в твой стил.... Парцал смотан! Златка сме я виждали в София милион пъти и трябва да ти кажа, че тя е не е фотогинична, но в действителност е фантазия. Тя точно както горе се изразяват пръска от нея сексапил. Това е жена, която , като мине всичко стопира. хем красива, хем чаровна, хем харизматична. А,усмивката и е ослепителна!

Коментирай

почерка един и същ ха ха ха

преди 8 години

ха ха ха паранойо, паранойо пак ти се привиждат комшийките, братята , родата....Само,че Златка няма братя и сестри мина на комшийки... Параноята е психично заболяване за психиатър или психотерапевт, тук не е лудница. Възгеч!

Коментирай

К

преди 8 години

Уникална жена е Златка! Качете си Вие Хотарена снимка от клуб да видим вашите пижами..

Коментирай

Светла

преди 8 години

Извинете,а отворени обувки в същата дискотека не са смешни през януари,нали???

Коментирай

lol

преди 8 години

ай стига с тая николета бре ...

Коментирай

kokona

преди 8 години

Pravqt mi vpechatlenie adski zlobni komentari i sym otvratena ot napadkite na fenovete na tezi psevdo zvezdi kato Zlatka Nikoleta i t.n a imenno neosyshtestveni nikakvici v publichnoto prostranstvo s koito ni zanimavat postoqnno.No vij ti i te imat fenove qvno ot dylbokata provinciq ,koito ako nqkoi kaje neshto adekvatno za tqh se vihrqt po nqkolko komentara obidi ,a i neznaino zashto vednaga zapochvat da pluqt Alisiq vse edno nqkoi nqkoga q e spomenaval .Za boga kakvo obshto ima tazi jena s vsqka tema tuk.Ludi li sa vsichki ili oblycheni.Syvetvam fenovete na tezi strahotni jeni ot koito strui sexapil i neznam tam kakvo da si vzimat redovno lekarstvata!

Коментирай

мими

преди 8 години

Не е злоба ,а констатация вечната любов към усмивката на Хюстън ,но на мен ми дотегна затова сутрин като се събудя се озъбвам и се радвам на развалените си криви зъби Прасиш ли се майко да не забравиш едно идеалче и за братчедката Бети от Хюстън Тъпаците Петрови на линия Жана написала противната цъклава жаба

Коментирай

В.М.

преди 5 години

Много красива,чаровна,пленяваща.плеймейт на,всички времена.усмивка изпълнена с живот,но преди операциите е била по красива.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.