Пазете се! Фики мирише! (Химията го избиват на пот и пъпки)

https://hotarena.net/laifstail/pazete-se-fiki-mirishe HotArena.net
Пазете се! Фики мирише! (Химията го избиват на пот и пъпки)

Фолк сензацията Фики Стораро е на път да отблъсне фенките от себе си заради вонята, която се носи около в него в горещините, разбра HotArena!

 

Въпреки високото ниво на хигиена, което певецът се старае да поддържа, температурите си казват думата и изпълнителят на „Бум“ се поти като пор, пише „Всеки ден“.

 

Не се дишаше около него! Един пакет салфетки изхаби на сцената, за да си бърше челото и подмишниците“, споделят присъстващи на Фики-Сторарова изява миналата вечер в Студентски град.

 

Според запознати обаче не само горещините в последно време са причина Фики да понамирисва. Основен фактор за обилното му потене бил и приемът на анаболни вещества, с помощта на които той трупа по-голяма мускулна маса.

 

Химията, която певецът си инжектира подкожно, действа върху организма му за по-бърз метаболизъм и отделяне на вредни вещества. Това обаче предизвиква обилно потене и замърсява порите на кожата, което е предпоставка за появата на червени гнойни пъпки по ръцете и гърба на етническия турчин.

 

Близки до хитовия певец разказват, че той правел всичко по силите си да поддържа добра хигиена, като дори прекалявал с употребата на дезодорант и скъпи маркови парфюми. Въпреки това обаче в мерака си да е мачо и с визия на бунтар, дори в при 35 градуса навън, той излиза с кожено яке на гърба и кубинки, които никак не са подходящи за температурните условия.

 

„В колата му климатикът е винаги на 20 градуса, но в заведенията жегата е непоносима и той целият става вир вода“, разказват приятели на Фики. А заради етноса му потта му излъчвала особено силен неприятен аромат. Съчетана с парфюм, вонята ставала просто нетърпима.

10 Коментара

nqmam dumi

преди 8 години

Mnogo gnusno zaglavie,kak moje da ste takiva ...

Коментирай

бай Хой

преди 8 години

Абе да бе, сигурен съм че точно, ама точно "заради етноса му потта му излъчвала особено силен неприятен аромат". Вие щото като се изпотите, нали ухае на теменуги... Бахти и писачите, бахти...

Коментирай

НиЛо

преди 8 години

Питайте Николета дали мирише,като се плацика с него под душа.

Коментирай

Viewer

преди 8 години

А къде са му краката :)))

Коментирай

olqhte se

преди 8 години

Vie puk kato pochnete s tiq krakaaa, v guza sa mu pff

Коментирай

!!!!!!!!

преди 8 години

Проблема тук не е в хигиената, а в комбинацията от прием на анаболи и "ароматното" наследство на ромския етнос! Е....на това му се казва УБИЙСТВЕНА КОМБИНАЦИЯ ОТ АРОМАТИ!!!!!! Съжалявам искрено хората които са в непосредствена близост до него!!!!!!!!!

Коментирай

HAHAH

преди 8 години

Аз като културист мога да ви кажа,че стероидите не са виновни за изброените неща.Просто потта на турците наистина мирише доста гадно.

Коментирай

Dark_Angel

преди 8 години

Значи, въобще не съм фен на чалгата, но заглавието, което сте написали, е много тъпо. На моменти не се усещате!

Коментирай

УСМИВКА

преди 8 години

А като по-голям културист от теб ще ти кажа че си много тъпо парче, за това че се изказваш неподготвен и като цяло си пълен идиот ! Потта на турците мирише , потта на българите мирише, потта на азиатците мирише , в зависимост от какво си ял може да е остра миризмата или по-нормална , но тъй като си малоумен тъп недодялан псевдо културист искам да си инсталираш един шамар в хранопровода веднага !

Коментирай

HAHAH

преди 8 години

От мен можеш да си инсталираш х.и в г..а!Големи културисте!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.