Педофил ли е Кристо? Рапърът си ляга с момиче 9-ти клас! Гледката е гнусна, а разликата им е 20 години!

https://hotarena.net/laifstail/pedofil-li-e-kristo-raparat-si-liaga-s-momiche-9-ti-klas-gledkata-e-gnusna-a-razlikata-im-e-20-godini HotArena.net
Педофил ли е Кристо? Рапърът си ляга с момиче 9-ти клас! Гледката е гнусна, а разликата им е 20 години!

Рапърът Кристо пак е подлъгал млада моделка да му се върже на акъла! 5 години той и пострадалата при катастрофата с Дивна моделка Кристин Илиева бяха заедно, макар че разликата между тях беше 14 г.! Сега залязващият рапър е с… деветокласничка, с което контрастът във възрастите се покачва на 20 г., научи HotArena.

 

Христо Балабанов, както е истинското име на музиканта, се е погрижил никъде в интернет да не пише кога е роден. Прости сметки подсказват, че е на 35 лазарника! А новата му изгора е на скромните 15-16 години, на каквато възраст беше и Кристин, когато той се влюби в нея. Да, ама сега Илиева е на 21 години, докато новата му девойка го изпраща директно в списъците с педофили.

 

След като моделката Илиева порасна, разбра, че Кристо е склонен ревностно да задушава дамата до себе си и набързо му би шута. Може би затова избира толкова младички половинки, за да могат всячески да го търпят.

 

Новото момиче се казва Кристина Георгиева, а той не говори много за аферата си с нея. Тя се появява и във видеото към последната му песен „Няма нищо невъзможно“. Деветокласничката обаче няма намерение да крие връзката си с чичкото и не спира да качва общи снимки в профила си в Инстаграм. Под фотосите се появи коментар „Остави някоя млада красива манекенка Криси и за нас, де“, с което го бъзикат, че Кристо все случва на гаджета с идентични имена.

 

 

 

 

12 Коментара

Тодор П

преди 5 години

Страшни комплекси и неизживяни младежки години...

Коментирай

мда

преди 5 години

Помня преди около десетина години, когато Кристо звънеше и пишеше на моя позната, тогава на 14-15г... Супер противен ми стана още тогава.

Коментирай

...

преди 5 години

Всъщност, на 15- 16 тя не е точно дете, а тинейджър, така че по- скоро става на въпрос за ефебофилия. Друг е въпросът защо този си пада по такива и дали не избива комплекси.

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Много е малка. Притеснително е че още няма 18. Но пък не виждам 20-те години разлика защо го правите на проблем. Ако се привличат един друг, няма никакво значение разликата във възрастта. Момчетата на моите години и без това са такива неориентирани лигльовци, нямат пари още, или ако имат са им подарък от татко... А ако наричате 35 годишните мъже "чичковци", и ви привличат нежни 18-20 годишни момченца, значи педофилките сте вие. Иначе това момиче "Кристина" нека изчака още някоя годинка преди да си търси по-възрастни мъже. На нейните години още не си знае интереса и е много наивна.

Коментирай

НАБЛЮДАТЕЛКА

преди 5 години

Браво! А Сузанита защитаваш....точно така трябвало на 15г и ще си "горда" с такова дете ....Май коментарите ти са "както дойде"

Коментирай

Наталия до "НАБЛЮДАТЕЛКА"

преди 5 години

Не знам Сузанита да ходи с много по-възрастни мъже от нея. Какво съм защитавала за Сузи а тук не? Май твоите коментари са "както дойде, само и само да злобея срещу Наталия".

Коментирай

НАБЛЮДАТЕЛКА

преди 5 години

Не, мила....гледам ти "сеира" под всяка статия. Тук там имаш "попадения", но общо взето едно и също си знаеш.

Коментирай

Аз

преди 5 години

Комплексар , нищо повече с бившата си още се пишат Бони и Клайд във ФБ , спи с непълнолетна , ходи със шапки , за да прикрива факта , че оплешивява , вечния тинейджър .

Коментирай

kokona

преди 5 години

Tigrova vzemi mlykni veche che samo spamish.Bah ti typoto dobiche deto si!

Коментирай

ПЕДОФИЛ Е !!!!!!!!!!!!

преди 5 години

Хора вие не знаете на колко малки момиченца пише прокуратурата да се самосезира и да отворят инстаграма му и фейсбука му всичко ще ви стане ясно КЪЛНА СЕ че този задява дори 13-14 годишни пише им мръсотии ходи с колата взима ги от домовете им омайва ги и те наивните си мислят че той е супер стар ох ПОЛИЦИЯТА да започне да си върши работата няма да се учудя ако в домът му открият порногравски материали с непълнолетните девойки които е ебал!

Коментирай

Патка

преди 5 години

Абе нека всеки се праска с когото си иска. Всичко е наред, ако е по взаимно съгласие. Като я гледам тая дребната не се дърпа много много. Айде яжте ми....

Коментирай

Един буркан МЕД

преди 3 години

Тоо разсипва на хората децата....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.