„Пеещи семейства“ нагласени? (Слави прибутал познати за победители)

1490
26 Юли 2014, 12:00


Нов скандал заради нагласен конкурс тресе „Шоуто на Слави” от четвъртък вечер, научи HotArena.net.

 

Както на финала на всеки от форматите на Дългия, така и в края на „Пеещи семейства” отпадналите участници пропищяха, че победителите са уредени. Според останалите участници, екипа на Дългия съвсем преднамерено бутал нагоре едно от семействата, което било попаднало в шоуто с връзки, пише в. „Всеки ден“.

 

Музикалното риалити бе спечелено от семейство Пищолски от Благоевград. Проблем се оказа майката, която пее в ансамбъл „Пирин”, тъй като тя била позната на Слави Трифонов от 12 години.

 

„Двамата се поздравиха свойски още първия път, когато я видя на кастингите и оттогава е ясно, че има симпатии към нея. Не мислехме обаче, че ще спечели, защото не пя нищо друго освен народни песни, а идеята е все пак да има жанрово разнообразие. Тя се държеше от самото начало като сигурен победител”, недоволстват отпадналите участници.

 

Оказва се, че Слави наистина е познавал г-жа Пищолска. Тя е участвала в записа на един от албумите му. Била в отлични отношения с половината „Ку-ку бенд”.

 

Според колегите на Дългия обаче няма нищо нагласено и Пищолски заслужавали първото място, тъй като не се издънили нито веднъж по време на целия формат. Връзка със Слави не можела да се търси, тъй като той съвсем бегло познават колежката си от ансамбъл „Пирин”, а двамата й синове виждал за пръв път. „Всеки път отпадналите търсят под вола теле. Това все пак е България, хората не умеят да си признават, че има по-добри от тях”, коментираха официално от предаването.

 

Спечелилото семейство ще има възможност да посети Париж, като специалната изненада ще бъде един ден в „Дисниленд”. Цялата екскурзия, самолетните билети, както и джобни пари, ще бъдат поети от шоуменът.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
иво
преди 3 години
0
Стига вече пишете глупости.И крисия ли не заслужава,метин ли не заслужава,тома томов ли не заслужава?кой?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени