Пенка се завръща на екрана (Редакторите в шок!)

1651
29 Август 2013, 13:30


Ромската кандидатка за короната на Мис България Пенка ще продължава да сюрпризира зрителите на ТВ7, но този пък като...водеща. Дори и без диплома за основно образование, тя се връща на екрана, за да превземе телевизионния ефир, дочу HotArena.net.


Явно е, че продуцентите в телевизията няма как да изпуснат момичето, което се превърна в тотален хит само за една нощ. Все още не се знае какво и как ще води Пенка по телевизията, но редакторите вече са на нокти.


Те ще бъдат изправени пред най – голямата предизвикателство в професията си.Един от въпросите е как с нейния едва завършен четвърти клас ще съумява да си чете репликите от аутокюто.


Най-вероятно ще се налага да й диктуват в слушалка в ухото с надеждата, че ще съумее да го възпроизведе навреме. Другият вариант е да я карат да учи всичко наизуст предварително.


В „Мис България” Пепи доказа, че е достатъчно артистична и с бърза памет, за да запомня точно реплики на испански, без да има най-малка представа какво означават.


„И да сбърка нещо, и да каже някоя глупост, няма да е проблем. Нали хората затова я гледат – за да й се смеят на акъла”, коментират телевизионери.


Самата Пенка вече напълно е повярвала, че е звезда. И сама се похвалила, че отново е в играта.


„Вашият кошмар се завръща скоро на екрана”, триумфално обявила ромката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени