Пенка: Заради децата, бих позволила на мъжа ми да ме бие! (Изкара се по-морална от Николета и Русата Златка)

3394
08 Декември 2013, 13:49


Карбското тяло Пенка Георгиева бе гост на Венета Райкова и дори успя да я разчувства, видя HotArena.net.

 

Кариби сефтоса новото студио на водещата на „Горещо“.

 

За плеймейтките като Златките и Николета Лозанова тя заяви, че не може първо да се събличат най-безсрамно, а после да се правят на света вода ненапита.

„Русата Златка има едни такива голи снимки с Николета, на които правят някакви противни неща“, посече ги с устната секира участничката в „Биг Брадър Ол Старс“.

 

След като напоследък госпожицата от ромски произход бе свързана с циганския барон Георги Баков – Баката, тя опроверга слуха. „Не го познавам, не съм чувала и за него“.

 

Пишело още, че е била бременна от него, но е направила аборт. И това Пенка заяви, че не е вярно, дори нещо повече – никога не била правила аборт и въпреки, че е циганка, знае, че съществуват кондоми.

 

Сегашният й приятел е на 25 години и се познават от 2 години. Заминал е за Ирак, защото е кюрд, а там живят родителите му. След Нова година той ще се завърне и отново ще са заедно.

 

Пенка е имала и предложение за брак, преди да влезе в Къщата, но го е отказала.

 

За прословутата резачка обясни, че спонсорът й Пуфи я е ревнувал, както и: „Нещо ми писна, нямах полов акт с него и той накрая ми сряза сутиена и прашките, които бяха върху мен. Не съм се притеснявала, че ще ме пореже. Забавно ми беше, смях се доста!“.

 

На въпроса „Би ли позволила на мъж да те бие?“, Георгиева сподели „Виж, ако имам деца, бих се примирила, израснала съм без баща и не желая и децата ми да израснат без. Бих се примирила в името на децата“.

 

Кариби обясни, че също така майка й не я е изоставила в дом за сираци, а в някаква детска градина за деца с майки, или без. Родителката тогава е трябвало да работи здраво, за да подсигури квартира, че да има къде да живеят.

 

„Не я обвинявам, тя е направила най-доброто за мен. Не ме е оставила в дом за сираци, а това беше детска градина в Гурково, за деца с родители и деца без. Остави ни да си живеем там“ (с брат й), продължи ромското чедо.

 

За нейния татко, тя бе също словоохотлива, дори не скри, че той има проблем: „Баща ми е с психически разстройства. Чакаше ме да изляза от училище, люлеейки се на детските люлки.“

 

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени