Пернишки миски се изпокараха за титли! Силиконката Габриела Попова захапа Мелинда Сейдия: Лъжеш в ефир!

2625
14 Ноември 2016, 13:27


Пернишките миски Габриела Попова, носителка на титлата „Мис Силикон“ 2015 и Мелинда Сейдия, която се окичи с короната „Лейди България Интернешънъл 2016“ се хванаха за гушите, видя HotArena.

Повод за скандал стана участието им в конкурса Мис Самър Интернешънъл в Колумбия. Преди няколко дни Мелинда заяви в „Часът на Милен Цветков“ бе представена като „българката покорила международен конкурс за красота в Колумбия“ В ефира на Нова тя заяви, че е спечелила титлата „Мис Самър топ модел“. На въпрос на водещия перничанката каза, че е против естетическите корекции и момичетата, които само заради модата си слагат джуки.

Габриела, която не крие, че има корекции в бюста и устата се обиди и избухна в личния си профил във Фейсбук.

„Изумена съм как може в рамките на една минута човек да изрече толкова много лъжи. Става въпрос за участието на Мелинда Сейдия в „Часът на Милен Цветков“. С нея бяхме заедно на конкурса "Miss Summer International 2016" в Колумбия, но е нелепо да твърди, че е представила България и се е окичила с титли. Без да бъда нескромна ще отбележа в полза на истината, че аз представих страната ни и си тръгнах с короната на „ Miss Summer Europa”. Обиди ме и фактът, че човек, с когото съм спала в една стая ,и говори индиректно за моите силиконови „джуки“ и корекции. Странно ми е, че с една лента от конкурс хората забравят откъде са тръгнали“.

Мис Силикон уточни, че тя се е закичила с лентата Мис Салър Европа, а Мелинда е взела лета за топ модел, пише „Телеграф“. Сейдия също коментира във фейсбук:

„Във връзка с гостуването ми в предаването "Часът на Милен Цветков". Искам да кажа, че аз бях поканена да участвам в конкурса Miss summer international, който се проведе в Колумбия. Там отидох да представя България с титлата си Lady Bulgaria International 2016. И се завърнах наградена с титла Miss summer TOP MODEL. Благодаря за вниманието!“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Р
Преди 1 година
0
Тия шматки пък за измислени конкурси се карат и какво се надува тая Габриела нила мис силикон то на това нещо велико ли му казваш бе то е смешно мис джуки мис силикон ебаси и простотията са тия конкурси
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени