Петя Дикова го играе добрата самарянка, помага на шофьорка в беда

1557
30 Октомври 2016, 15:00


Петя Дикова спря движението в центъра на София, за да помогне на закъсала в трафика шофьорка, научи HotArena.


Водещата на „Култ” по Би Ти Ви отивала на работа във вторник преди обяд, когато колата, зад която се движела, внезапно спряла. Виждайки това, Петя веднага пуснала аварийките и слязла от автомобила си, за да провери какво става


Двете дами утановили, че колата не иска да запали. Това довело шофьорката до паника, която се подсилвала от увеличаващата се все повече колона от авомобили и изнервени водачи зад нея, от която не спирали да се чуват клаксони и псувни.


Самата Петя също не успяла да подкара машината, но въпреки това поела инициативата в свои ръце и извикала полицаи. Те помогнали на авариралата шофьорка и не пропуснали давземат автограф от Пипи.


„Интересно как нито един мъж не слезе от колата си, за да помогне! Само двама пешеходци дойдоха при жената, всички други си седяха зад воланите и чакаха да стане чудо, за да се отпуши трафика!”, възмущават се свидетели на случката, пише "Уикенд".


Заради непредвидената случка Дикова позакъсняла за работа, но след като обяснила ситуацията, шефовете се отказали да я хокат.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени