Петя Дикова иска помощ от Кобилкина! Вижте какви проблеми има в личния живот

2354
22 Май 2015, 12:00


Петя Дикова бори проблемите в личния си свят с помощта на Наталия Кобилкина, узна HotArena.

 

Сексоложката я учела как да преодолее някои принципи, които си е втълпила през годините, за да разкрие своята женственост и да се превърне в жена-гейша. Това определение Наталия използва за дамите, които са се научили да се доверяват на мъжа до себе си, да изискват и приемат подкрепата му.

 

Водещата на „Култ” по Би Ти Ви не била такава. Петя била прекалено независима и именно това й пречело да постигне най-сетне успех и в любовта. 

 

Наталия Кобилкина става нещо като любовен ментор на Пипи преди близо пет години. Тогава дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков я поканила на интервю. Говорили за това как жената да бъде щастлива и да изгради идеална връзка с мъжа до себе си. От дума на дума Пипи осъзнала, че не спазва голяма част от сърдечните съвети, които Наталия проповядва. „Боже, аз нямам връзка, не мога да съблазнявам, странно ми е всичко това. Трябва да дойда на твоя курс”, предава Кобилкина тогавашното вълнение на Пипи. 

 

Само, че намерението на водещата да се ползва от професионалната помощ на сексоложката така си останало неосъществено. Минало време и съдбата отново ги срещнала. Този път в Лондон. Петя научила за предстоящ семинар – среща на кафе, който Кобилкина организирала с българите там.

 

Обадила й се и й казала, че ще дойде. Прекарали чудесно дружбата им се затвърдила. Започнали да се срещат случайно в полети за Лондон. Наталия ходела заради семинарите си, а Петя – заради гаджето си, което успя да скрие цели две години. 

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков продължава да пази в тайна самоличността на мъжа на сърцето си. Казва само, че поддържат връзка от разстояние. 

 

„Правех й дълга терапия три часа и половина, докато пътуваме. И все й казвах: „Петя, трябва да дойдеш на „Гейша”. Моля те!”, разказва Кобилкина. 

 

„Гейша” е един от най-известните семинари на сексоложката, защото в него жените общо-взето се научават как да освободят своята нежна природа, за да имат хармонична връзка с мъжа до себе си. След дълги увещавания от страна на Кобилкина в крайна сметка Петя посетила семинара й.

 

Там се убедила, че това, което й пречи да бъде щастлива в любовта, е именно нейната еманципация.  „Срам я е да признае, че има нужда от помощ. Иска да помогне на целия свят, но не умее да приема помощ. Много трудно приема подаръци, много трудно приема някой да я обгрижва. Все тя иска да спасява, да помага. Добра душа, но аз я уча я да приеме, не само да дава”, анализира я Кобилкина и допълва, че на Петя й било трудно да признае, че е красива, харизматична и специална.

 

Петя не си признавала, но била арабски тип жена – невинна и красива, казва сексоложката. И все пак настоящата връзка от разстояние на Дикова била страхотна. Само, че водещата не се отдавала напълно на тази любов.

 

„Нейният приятел е идеален за нея, но тя все иска да се бори, да се доказва като европейска жена. Казвам й просто да бъде щастлива с него. Да си разреши да бъде глезена. Дори имайки прекрасния партньор до себе си, тя просто не му го позволява. Не ангажира никого със своите проблеми. Страхува се да заяви себе си, да отстоява своите желания”, коментира Кобилкина. Все пак тя е убедена, че Петя е осъзнала своите грешки и вече е тръгнала по пътя на промяната си. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ана
преди 3 години
0
А бе не може независима работохоличка като кобилкина да те учи да си зависима гейша.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени