Петя Дикова на антидепресанти (Певицата се срина заради проблеми)

3697
05 Март 2017, 17:00


Петя Дикова е минала на антидепресанти, издадоха колеги на журналистката от Би Ти Ви, научи HotArena.


Напълно в противовес на вечно приповдигнатото й настроение на екран, тя имала толкова много лични проблеми, че се наложило да прибегне до хапчета, за да не рухне психически

 
Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков от години страдала, че не може да си намери мъж. 32-годишната водеща на предаването „Култ” преди известно време прекратила връзката си с англичанина, за когото се надявала да се омъжи, и оттогава все не можела да случи на мъж.


„Последният й опит беше с много по-младо от нея момче, с което обаче й беше скучно. Затова се разделиха. Оттогава Петя е като буреносен облак, когато наблизо няма работеща камера”, твърдят познати на журналистката. 


Тъй като е болезнено амбициозна, тя запълвала цялото си време с работа, уж защото така не мислела за лошия си късмет в любовта. Това обаче допълнително я напрягало и изтощавало, тъй като на практика нямала нито един почивен ден в седмицата. 


Като капак на всичко са проблемите на журналистката с щитовидната жлеза, заради които пълнее много лесно и до края на живота си ще трябва да пие лекарства. Пипи поддържала форма със зверски глад и много спорт и въпреки усилията й вечно търпи критики, че е „дебела” за телевизия. „Петя е боец и не иска да признае пред другите колко й е трудно. Но нервите й са напълно съсипани”, смятат приятели на Дикова. 


Всички тези проблеми, събрани накуп, наскоро я накарали да потърси лекарска помощ. Колеги на Петя твърдят, че в момента тя пиела лекарства по определена схема, като идеята е, след като дадат ефект, постепенно да бъдат намалени и спрени. Това обаче в най-добрия случай щяло да отнеме поне половин година, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АНТИБИОТИК
Преди 1 година
0
АМАН ОТ ДИКОВ, ДИКОВА И ДИКОВЩИНАТА! ТИЯ АКО НЕ ГИ ИЗГОНЯТ ОТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ, ТО ТЕ ЩЕ ПРОГОНЯТ ЗРИТЕЛИТЕ!!! ТОВА Е ОЩЕ ЕДИН НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА ТОВА, ЧЕ ОТ ВСЯКА ПРЪЧКА СВИРКА НЕ СТАВА!!! НО ПЪК СТАВА ЯСНО, ЧЕ КОЛКОТО И СВИРКИ ДА ПРАВИ, ПРЪЧКАТА СИ ОСТАВА ПРЪЧКА!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
Преди 1 година
0
Тя кога е била певица?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени