Петя Дикова се изложи тотално, ще я уволнят ли като баща ѝ?

6717
26 Януари 2016, 12:01


Петя Дикова дари дъното със своето предаване и старателно копае все по-надолу с всеки следващ брой, научи HotArena.

 

Завършила журналистика в Англия, изявявала се като репортер от различни точки по света, а днес се лигавчи с все по-безинтересни гости и все по-жълти теми. Както самата тя казва за „Култ“ – само едно „Ура“ ни дели от „Култура“, но това „Ура“ отдавна е отлетяло от студиото на имащото се някога за интелектуално предаване.

 

В последно време щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков и предоставя теми с остър недостиг на интелектуален заряд и с явна чалга насоченост. Докато преди поп-фолк елементите само се прокрадваха в предаването, днес те поглъщат всичко друго.

 

Последното падение на иначе ерудираната водеща бе тази събота, когато по незайни причина бе поканила две истински културоведки – Зорница Линдарева и Елена Кучкова. Истинската причина за гастрола им по телевизията остана мистерия, но двете оползотвориха отреденото им ефирно време с позиране, чекнене и цупене на джуки.

 

Зорница обясняваше за посещенията си в Дубай и Турция, но така и не стана ясно какво точно е правила там, на чии разноски и за чии кеф. Кучкова пък се скъса да отрича, че няма Бентли, нищо че не минава ден без да си качи снимка именно в кола от тази марка. Така на двете злототърсачки без дадено ценно ефирно време, което по презумция би трябва да бъде запълнено с доста по-смислени типажи.

 

Така „Култ“-урното предаване на Петя Дикова удари дъното в телевизионната програма на БТВ, докато „Папараци“ на Николета Лозанова, което се смяташе за жълто, успя да наложи социално ангажирани репортажи и ексклузивни интервюта с хора от културата и политиката, което му отрежда много по-високо стъпало от излагацията в национален ефир на Пипи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
МА
преди 2 години
-16
Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Дебелогъзата и некадърна Петя и красивата и лъчезарна Николета!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ана
преди 2 години
-3
Предлагам журналистически дуел-Петя и Николета да интервюират по отделно Филип Плейн,Ейкън или Роналдо.Едната ще стреля въпроси на английски без да се затруднява,а другата ще си наеме преводач!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
преди 2 години
-3
......докато „Папараци“ на Николета Лозанова, което се смяташе за жълто, успя да наложи социално ангажирани репортажи и ексклузивни интервюта с хора от културата и политиката.......... Ето тук се крие разковничето и смисъла на статията ви! Защо не започнахте с това,ами ала-бала заигравки!Няма как Николета да не е култова...ахаххаааа,колко сте жалки ............ Пипа е завършил журналист и то в Лондон!Пипа е от интелигентно и с име семейство........къде ви хрумна да я сравнявате с Николета,о Боже! Може да не и е чак до там успешно предаването на Пипа,и да има чалга привкус,ама айде холъм.........ахахххахааа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЖАНА
преди 2 години
-5
Хиляди пъти е за предпочитане от спонсорката ви Никлозета. Младо, образовано, красиво, слънчево и интелигентно момиче, няма да остане без работа. А сега погледнете оранжавия, зъбат, сричащ кон, който след година-две ще тъне в забвение и мизерия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени