Петя Раева – активен участник и слънчев посетител на зеления фест GoBIO

2359
22 Май 2015, 17:00


Петя Раева беше сред активните участници на второто издание на фестивала за природосъобразен начин на живот GoBIO. Любимият гид по пътя към здравето и красотата на популярните личности представи био-продукта си за отслабване New Green Line на специален щанд и даде ценни съвети за здравословен режим на хранене на посетителите на събитието

 

New Green Line бе посрещнат с видим интерес от присъстващите, мнозина от които си закупиха от натуралната добавка с вълшебен ефект. Оказа се, че сред гостите има и мнозина, които вече са го тествали и те го препоръчаха горещо на новопросветените в смайващото му действие.

 

Петя Раева не пропусна да се разходи из еко-работилничките и останалите щандове, позиционирани на експо-зоната на фестивала. Интересът й привлече Фън Шуй щандът на специалистката по енергийни камъни Мария, която посвещаваше публиката в тайнствата на оргонита.

 

Зад него бе и певицата Мария Грънчарова, с която Петя се запозна и си поговори, а накрая не пропусна да си закупи и красиво украшение за дома, изработено от специалния камък, който притежава свойствата да изчиства негативните енергии и да ги трансформира в позитивни.

 

Г-жа Раева посети и щанда за натурална козметика, зад който Яна Грудева майстореше натурален балсам за устни. Специалистът по отслабване разгледа продуктите и си закупи козметичен крем с напълно естествени съставки.

 

Напоследък, на Петя Раева й върви на зелено. На 12 май, в ресторант Ниагара, популярната дама организира пищен и бляскав коктейл под надслов „Зелено“. Повече от 400 гости и приятели на светската дама останаха очаровани от ефектите на продукта й за редуциране на теглото New Green Line и от кулинарните качества на специалното й ново диетично 13-степенно меню, което вече е официална част от предложенията на ресторанта.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени