Петя Раева – най-коментираната светска личност в България!

1909
14 Май 2015, 17:14


Бившата депутатка и настоящ експерт по храненето Петя Раева официално се превърна в най-коментираната светска личност в България. Тя накара повече от 400 вип гости от родния хайлайф и политическия елит у нас да ахнат от възхищение по време на бляскавия коктейл с код „Зелено“, който организира в елитен столичен ресторант на 12 май.

 

Петя, която представи пред гостите продукта си за отслабване “New Green Line”, както и новото си 13-степенно здравословно меню, ексклузивно направено за реномирания ресторант, изглеждаше повече от зашеметяващо, облечена в красива и подчертаваща идеалната й фигура рокля от Bridal Fashion. Тя едва смогваше да отвърне на всички поздравления и да приеме купищата цветя, които й даряваха нейните гости.

 

Докато я гледаха, вип персоните, сред които се откроиха имената на Ирина Флорин, Минчев, Кристина Патрашкова, Ивана Скендерова, Калина Паскалева, Мая Вапцарова и Лиляна Ангелова коментираха страхотната промяна, която Петя претърпя още преди шест години, докато беше депутат в 41-вото и 42-ото Народно събрание.

 

По това време тя успя да свали шеметните 32 кг. и да запази чудесната си фигура. Впоследствие Петя се утвърди като предпочитания гид по пътя към красотата и здравето за голяма част от родния хайлайф и политическия елит, представители на които присъстваха на самото парти. Петя се сдоби с още повече почитатели, след като издаде и двете си книги, посветени на здравословния начин на живот – „Радостта от храненето“.

 

Наръчниците се превърнаха в същински бестселъри на пазара и предпочитано четиво както от звездите, така и от всички, които искат да подобрят качеството си на живот.

 

„Направо не мога да повярвам колко добре изглежда! Искрено й се възхищавам“, коментираше развълнуван гост на специалното събитие. „Толкова е дейна и изглежда така енергична и жизнена“, сподели пред познати друга гостенка“.

 

„Следя всички новини за Петя по медиите. Тя ме вдъхновява“, разказа участник в специалната промоция на New Green Line и в. Стандарт, чийто край също бе отбелязан на бляскавото събитие, чрез специална томбола, която излъчи трима победители.

 

Петя сподели, че това, което прави й дава истинска радост. Животът й е посветен на здравословното хранене и тя смята именно това за своя мисия. „Който е здрав е щастлив, а който е щастлив е красив!“, сподели тя по време на речта си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени