Петя Раева с перфектна фигура 8 години! (Ето как го прави)

3124
28 Януари 2017, 14:00


Самата Петя Раева е най-добрият нагледен пример, че съветите й действат безотказно, научи HotArena.


Депутатът от 41-вото и 42-рото Народно събрание, успешна бизнес дама и спасението на хиляди жени от "онези 5 килограма". Това е Петя Раева. Благодарение на хранителния си режим, който щедро споделя с всички, тя успява да свали уникалните 32 килограма само за година. А вече от осем лета стрелката на кантара помръдва само с кило-две.


Звучи ви като сбъдната, но невезможна за реалзиране мечта, нали? Петя Раева издаде две книги със съвети по здравословно хранене. Втората - "Радостта от храненето. Бърз наръчник за здравословен живот" е категоричното доказателство, че нейната диета е най-добрата сред всички в последните години.


Разбира се, чаровната блондинка (която има и напълно заслужен имидж на секс бомба с всичко истинско по нея), също е човек и има своите прегрешения, като да попрекалиш с вредните храни по празниците. Тя обаче е категорична, че щом се върне на обичайния си режим, натрупаните килограми веднага си отиват. Сега споделя, че си позволява малки изкушения като пица, баница или торта, но само веднъж в седмицата. А през останалото време се храни питателно, но с мярка.Раева не споделя вечната максима, че закуската е най-важното хранене. Трудно й е и да я спазва, тъй като е нощна птица и не си ляга с кокошките. Затова набляга предимно на вечерята, но задължително спазва интервал от няколко часа преди лягане. За закуска пие по две кани чай и фреш или пък кофичка кисело мляко. Подчертава, че е много важно да не се смесват млякото и плодовете.


Обядът й е в слеодбедните часове и най-често включва 100-200 грама чисто месо, филе, с гарнитура от различни зеленчуци, пише "Телеграф".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени