Петко Димитров поти Николета! Вижте как влизат във форма

https://hotarena.net/laifstail/petko-dimitrov-poti-nikoleta-vijte-kak-vlizat-vav-forma HotArena.net
Петко Димитров поти Николета! Вижте как влизат във форма

Петко Димитров поти Николета Лозанова – в буквалния смисъл!

 

Тв водещата и дискотечният бос сериозно са се заели с топенето на калории по възможно най-ефективния начин, узна HotArena.


А именно – с канго джъмпс.

 

Двамата тренират в залата на съпругата му Яна Димитрова и резултатите са видими.


\"\"

 

„Петко, аз съм готова, а ти?“, подканва го НиЛо в социалната мрежа.

 

Облечена в секси спортно екипче, Лозанова отново демонстрира безупречна фигура.

 

Е, явно водещата тренира повече за тонус, тъй като видимо няма какво да смъква от теглото си…



 

 

24 Коментара

кати

преди 8 години

Петко Димитров поти Николета Лозанова – в буквалния смисъл! „Петко, аз съм готова, а ти?“,.......................ахаххаааа,имайки предвид за кого е писана статията,КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ,защото ще бъдат твърде цветущи и може да засегнат нечия съпруга!!

Коментирай

луп

преди 8 години

На първата снимка от колажа ха-ха-ха гледам, че си е сложила късите крака пак. На рожденния си ден беше с космическо дългите и изстанени. Пожелавам ти Николетче, красотата с която толкова се хвалиш един ден наистина да има покритие, а до тогава си обработвай снимките и ни обяснявай колко си вярваш, че си естествено красива.

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Тъкмо днес се чудих къде е статията за Николета, ето я.

Коментирай

!?

преди 8 години

"изстанени" !?

Коментирай

маринела

преди 8 години

НИКОЛЕТА ОТЧАЯНО ТЪРСИ НОВ БАЩА ЗА ДЪЩЕРЯ СИ ЗА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ. ВСЕ ПАК САМОТАТА СИ КАЗВА ДУМАТА А ПЕТКО ИМА ПАРИ, ФИНАНСОВА ИНЖЕКЦИЯ ДА И СЕ УДАРИ, ЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ИЗВЪН КОНТРОЛ

Коментирай

Петко,

преди 8 години

готов ли си? Аз съм се нагъзила вече и те чакам.

Коментирай

2 ужаса

преди 8 години

На тази снимка "г-жа Перфектната" си е направила талия /щото такава тя просто няма/, ама се е получило нещо ненормално /не за първи път де/, главата й изглежда доста по-голяма от талията.....хахахахахаххаха. Прилича на анимационен герой - смешница, научи се да ползваш фотошопа както трябва най-накрая.

Коментирай

късокрака и кривокрака -1,50 см

преди 8 години

НЕ Е ИСТИНА КОЛКО Е КЪСОКРАКА И КРИВОКРАКА!!! ТУК СЕ ВИЖДА ЯСНО. И ТОВА СПОРТНО ЕКИПЧЕ Е ПО-СКОРО ПИЖАМА, ОТКОЛКОТО ЕКИПЧЕ. И, ТОВА, ЧЕ КАЗВА ,ЧЕ НЕ ТРЕНИРА Е ПЪЛНА ЛЪЖА, КАКТО ЛЪЖЕ ЗА ВСИЧКО. ТРЕНИРА ,ТА ПУШЕК СЕ ВДИГА НО, НАЛИ Е ОБСЕБЕНА ОТ МИСЪЛТА ДА ДОКАЗВА ,ЧЕ Е БЕЗУПРЕЧНА ПО ПРИРОДА( САМО ТЯ СИ ВЯРВА) НО И НЕ ВИЖДАМ КАКВО ИМА ДА СТОПЯВА. ТА, ТЯ СЕ Е СТОПИЛА И Е ОСТАНАЛА САМО РАГУ И КРИВИ ЗЪБИ. НИЩО ЖЕНСТВЕНО И СЕКСАПИЛНО НЕ Е ОСТАНАЛО ПО НЕЯ, ОСВЕН ЕДНИ ИЗКУСТВЕНИ ТОПКИ. АКО НЕ СА ТЕ, СИ Е ЧИСТ СУШЕН ЧИРУС МЕТЪР И ПОЛОВИНА С УВИСНАЛА ГЪЗИНА.

Коментирай

xa xa xaaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

Гном! Kакъв лилипут е само!!! Джуджето - Жокера от Батман! ихууууууу ха ха ха Няма такъв смяяяяях!

Коментирай

ужас

преди 8 години

На тази снимка изби рибата. Торса и е 2/3 от тялото, какви къси крачета наистина, и каква огромна за тялото и височината си глава. Плешива при това с уши като на Чебурашка. ха ха ахаааа...неееее , не мога повече.... :) :) :)

Коментирай

Яна, не бъди наивна, ще плачеш!

преди 8 години

Публична тайна е , че с Петко много отдавна се потите още когато беше УЖ съпруга на Божинов и няколко месеца след раждането на дъщеря и. Тогава още вилнееше из дискотеките и най-вече на Петко в заведението , където пускаше снимки седнала буквално в "дедовия му" , а той я опипва за гъза. И после хората били говорили за нея, тази била зла, онази била злобна и пускали слухове. Слуховете си пускаш ти самата проститутко долна, както и снимките по чалготеки, дискотеки и аерогари. Никой друг не ги пуска, както и никой друг не се снимал заради теб. Ти си там на снимките с насрания си гъз навсякъде. Долна и злобна пачавра. Нищожество!

Коментирай

opa...

преди 8 години

Не мисля, че Яна ще плаче, защото не вярвам, че има толкова закъсал мъж в България, че да опре до това нещастно зомби! И как така са пуснати снимки без фотошоп?!!!!! Ааааа, ХотАрена, ще се уволняваме!!!!

Коментирай

888

преди 8 години

Вие пък какво и се дразните.На мен даже ми е смешно как живота го очуква милото Николетче и с всеки удар и показва къде греши, ама тя милата не може да схване.Как драпа да е като едно време, като наистина беше свежа и имаше по-свежо излъчване и звездният миг с Божинов.Сега вече остарява, а за жени като нея , които разчитат само на външният си вид да са почти на 30 е равно на самоубийство.Вече отчаянието от краха с Божинов яко си личи, това че се имаше за незаменима , а и изневериха тотално я срина.Още повече я срива неспособността да оплете някой още по-богат от Божинов и да си закърпи имиджа на най-прекрасната.Изобщо всичко върви надолу и то не за друго, а защото не си взе правилните поуки когато беше време, а предпочете да затъне в злоба и негатив.

Коментирай

гнилолета ма, ама МЪРШО МА

преди 8 години

Заведи дъщеря си да поскача малко, тури я на коледни пости, че се тресе целия мол парадайс като дойде в плей парка. Всеки път мислим че има земетресение и сме готови за незабавна евакуация. То това да си 70 кила на 3 години на нищо не прилича

Коментирай

преди 8 години

И от къде го извадихте това, че Петко я поти, при това в залата на жена му :))))) Как да се разбира това заглавие? Изкарвате своя кумир като смешна, отчаяна женичка. Трябваше просто да и публикувате снимките и да ни разкажете пак колко е прекрасна и независима, и единствена в Света :)

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

i koi izob6to se interesywa ot taia marla negramotna...da pose6tawa niakoi obrazowatelrn kyrs...tapanarkata

Коментирай

точно така

преди 8 години

Аплодисменти за коментара!!!!!

Коментирай

Vi

преди 8 години

kurvata nikoleta e plazmodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gadno mrasno kopele ciganssco da se mahne dano da ne e eeeeeeeeeee jiva ku4ka mrasna

Коментирай

Ха-хааах, Фотошопаааа

преди 8 години

Ха-хааах, Фотошопаааа. Но тук не се вижда как подът е направо изкривен от якия Фотошоп. Вижда се на снимките й във фейсбук. Николинкеее, ай сиктир с тия цигански номера!

Коментирай

Ха-хааах, Фотошопаааа

преди 8 години

P.S. Колко къси крака, направо изглежда уродливо. Гном, черен гном - на това ми прилича. А Фотошопа и изкривения под се виждат осибено много около талията и ханша.

Коментирай

а талията хахахаххаха

преди 8 години

ействителността е съвсем рзлична, голяяяма талийка си си барнала с фотошопа бе миличка, ти си равна от горе на долу и обратно. Цялата си не повече от 1.57 , кракатра верно си забравила да си удължиш както винаги.

Коментирай

хехе

преди 8 години

Този коментар сигурно е някакъв виц! Под "мАрла неграмотна" (по-неграмотна от теб, незнаеща дори да пише с българската азбука, едва ли е) и "тАпанарка" себе си явно визираш. Хората най-често раздават на другите именно онези съвети, които на тях са най-нужни.

Коментирай

хехе

преди 8 години

Кой? Като гледам само в този сайт интересуващите са няколко хиляди, включително и ти, което е много сериозна бройка.

Коментирай

567

преди 8 години

Абе, на тази "красавица" краката са и по-къси от торса... Ама че урод!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.