Петко отложи сватбата

5502
12 Септември 2013, 13:00


Петко Димитров отложи сватбата. Бизнесменът и приятелката му Яна Акимова са в трескава подготовка за събитието, но по всичко изглежда, че им е нужно още време, за да довършат всичко, разбра HotArena.net.


Противно на очакванията, че ще мине под венчило с костюм за хиляди евро на някой от световните дизайнери, Петко избра родна модна къща. Той дори вече си е уговорил среща с дизайнерката Мая Янтова, която да му вземе мерки за костюма, с който ще заведе Яна пред олтара.

 

Качеството на модела ще бъде първокласно, а дизайнът е уникален. Платът също е високо качество и е италиански, разкриват запознати.

 

Роклята на булката засега остава загадка, но според добре осведомени източници, вероятно ще бъде модел на ливанския дизайнер Ели Сааб, когото Яна обожава. Междувременно бъдещата младоженка е ужасно притеснена, тъй като се наложи да отложат сватбата.

 

Една от причините за отлагането е закъсняването с ушиването на тоалета. Оказа се, че за да бъде готова роклята навреме Яна е трябвало да даде заявка още в началото на август.

 

Танцьорката обаче видяла идеалния модел едва преди седмица и се влюбила от пръв поглед в него. С триста зора и големи връзки младоженците успели да уредят скоропостижно подготвяне на роклята, но трябвало да почакат поне седмица отгоре, затова и отложи сватбата.

 

Първоначално бе решено клубния бос и годеницата му да се венчаят на 12 октомври. В крайна сметка обаче, се наложи да изместят събитието за 20-ти същия месец, тъй като изостанали сериозно с организацията.

 

Поканите вече са поръчани, а партито се очаква да бъде доста скромно. Всъщност поканени на събитието са едва 100 гости, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вени
преди 4 години
0
Петко и Яна или поне само той избива чувство за малоценност. Какви са тези мераци като фолкаджийките всеки ден по няколко пъти да се пише за него. Защо не си гледа бизнеса и да миряса? Пече се на плажа - снимат го папараци, ама от тези, които той е наел, мери си дрехи - защо и кой го снима и на кого му е интересно да гледа това при положение, че всеки може да влезе в магазин? Ако иска да не стане за смях с присъствието си по сайтовете като много други знайни и незнайни нека се поспре и да си гледа живота.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени