Петко се грижи за Яна като писано яйце (Вижте колко пари наля в бизнеса й)

2224
02 Август 2014, 14:51


Петко Димитров е налял близо 100 000 лева в пропълзяващия бизнес на половинката си Яна с танцувални зали, на който официално ще бъде сложен старт през идния септември, научи HotArena.net.

 

Младата Яна, която роди на 18 май първородният си син Доменик, се завръща ударно на работа наесен, работейки по още повече проекти, пише в. „Всеки ден“.

 

Професионалната танцьорка вече загърбва личната си кариера на тепиха с цел да даде път на младите и започва да обучава тях в двете си чисто нови танцувални зали, които открива под шапката на големия спортен клуб „Дъга”.

 

От дълги години сексапилната танцьорка мечтае да ръководи подобни спортни клубове, но едва сега й се отваря парашута, най-вече заради свежите пари на съпруга й милионер Петко Димитров. Инвестицията в ремонта на залите и оборудването им с подходящите съоръжения и техника е коствало малко над 100 000 лева на богатия плейбой, разказват запознати. Според младото семейство обаче в бизнеса им има бъдеще и парите ще се възвърнат в рамките на една година, тъй като нишата с училища по танци досега в столицата била празна и именно новите клубове ще я запълнят. Освен на деца Яна Акимова ще преподава изкусни движения и на възрастни.

 

Сексапилната танцьорка отсега се е подготвила за бъдещето си натоварено ежедневие на майка и бизнес дама. Покрай пеленачето й Доменик вече се въртят двете му баби.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени