Петя Буюклиева бие мъжа си

3008
07 Декември 2014, 12:00


Ексцентричната певица Петя Буюклиева eжедневно завихря бури в чаша вода и не може да заспи спокойно, ако преди това не е изкарала извън нерви близки, приятели и случайни жертви на постоянните й претенции, видя HotArena.net.

 

Жената на всички времена със сигурност весели публиката и съквартирантите в къщата на „Биг брадър ол старс", но пита ли някой какво му е съпруга на певицата - Тони Георгиев, пише в. „Уикенд“.

 

„Горкият човек безропотно върви по петите на Петя през всичките тези години. Вдигнете му паметник на този герой. Друг на негово място да е хванал пушката или гората, но Тони някак си успя да се напасне към огнения темперамент на Петинка.

 

Тя му вика, заповядва и, като истеряса съвсем, му посяга. На няколко пъти сериозно го е била и то на обществени места. Лично са ми разказвали какъв шамар му забила в офиса на мобилен оператор, защото бил забравил да вземе някакъв документ”, разказват с охота колеги на Петя от музикалната сцена.

 

Далеч по-злонамерени подмятания и откровени подигравки не са успели да разклатят и на сантиметър Тони Георгиев, който явно е направен от много здрав материал. Навремето Тони е талантлив китарист, който има всички шансове да успее на сцената. Вместо да развива таланта си, той изведнъж решава, че е най-добре да се посвети в служба на своята Петя.

 

„Тя го убеди, че е най-добре да се откаже от кариерата и да й помогне да успее в бизнеса. Петя казваше навремето, че е получила дар от Бога и с този глас ще покори целия свят. Петьо й повярва и се превърна в неин роб. Отговаряше за всичко - от уреждане на професионалните й ангажименти до оправянето на прическата", разказват старите кучета в музикалната гилдия.

 

Георгиев повече от тридесет години следва неотлъчно Буюклиева и тя пак не е доволна от неговата жертвоготовност и често го ошамарва. Зрителите пред малкия екран вече са виждали как се отнася певицата към мъжа си, докато двамата бяха в риалити формата  „Музикална академия". В пристъп на гняв тя зашлеви своя любим брачен партньор, а той за пореден път реши да защити жената, която и до днес боготвори.

 

„Това не беше истинска плесница, а опит от страна на Петя да ми затвори устата с ръка. На камерите изглеждаше доста по-страшно, отколкото беше в действителност. Животът ни в никакъв случай не е бил лесен, но винаги сме се борили заедно и сме оцелявали и това ни е крепило", категоричен е отчаяният, но и любящ съпруг.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени