Петя Дикова се сгоди (Показа пръстен с много диаманти, ВИЖТЕ)

4175
12 Ноември 2013, 10:12


Много диаманти, бяло злато и голям камък по средата заслепи зрителите на предаването „Култ“.

 

Върху ръката на тв водещата Петя Дикова имаше очеИЗваден годежен пръстен, видя и HotArena.net.

 

По време на гостуването на фокусника Астор, докато Петя Дикова му помагаше с номерата, камерата даде годежния пръстен в близък кадър и вече не остана и капка съмнение. Съмнението е всъщност само за самоличността на щастливеца.

 

Новината за годежа на Петя Дикова все още не е официално обявена. ТВ водещата обаче намекна за щастливото събитие, като отдели доста голяма част от ефирното си време за серия фокуси, които Астор направи със скъпото бижу.

 

„Всеки ден” научи, че пръстенът не е случаен. Той издава намеренията на ТВ водещата съвсем скоро да мине под венчило. Бижуто е повече от впечатляващо. То не е с един, а с няколко диаманта, като най-големият е в средата, а останалите са подредени от двете му страни.

 

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков ревниво пази в тайна кой е любимият й. Рядко я виждат в мъжка компания на обществени места. Съдейки по годежния пръстен обаче човекът, с когото смята за се обвърже за цял живот, е доста състоятелен. „Такова бижу не е по джоба на всеки”, коментират познавачи.

 

Между другото, колегите на Петя вече я бъзикат, че е време да мисли не само за сватба, но и за бебе. Говори се, че тя няма голям опит с децата, но пък има желание за свое собствено. Суетната й майка Аня пък нямала нищо против да стане баба на едно хубаво бебе. Засега обаче на дневен ред е изборът на булчинска рокля и подготовката на сватбата. Едва след това в семейството ще мислят за наследници.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени