Петя Филипова: Нито една миска не се грижи за бездомни кучета

1719
19 Октомври 2013, 13:19


Мисис България Beauty 2012 Петя Филипова за пореден път отправи апел към хората за повече грижа за животните, научи HotArena.net.

 

"Моите родите ли са ме научили на любов към животните. След благотворителните кампании "Hope" и "Без насилие" искам да популяризирам "Animal Rescue Sofia" — един приют за бездомни кучета, където често ходя", споделя миската с цели 3 висши.

 

Мисис България Beauty упрекна и останалите миски, че не полагат никаква грижа за животните и не поемат благотворителни каузи в подкрепа за бездомните четириноги.

 

"Не съм видяла нито една Мис или Мисис България да поеме някаква благотворителна кауза, да говори за нея или да заведе поне едно бездомно куче в приют за кастрация например", разкрива още Петя.

 

За сметка на това Филипова е щастлива, че вижда все повече млади хора да се ангажират с осиновяването на бездомните животни и да ги приемат в семействата си.

 

"Виждам много млади хора, които през уикенда водят децата и кучетата си в парка. Любовта към животните ни изгражда като хора, защото кучетата могат да дават само любов на стопаните си", споделя Миси България Beauty 2012.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени