Петрозар пак съсече Ива Екимова (Годежният й пръсен отиде при Лили Иванова)

6334
18 Февруари 2016, 16:00


Бизнесменът Петрозар Филипов, по-известен като бивше гадже на Ива Екимова, е предложил брак на новата си приятелка Лили, научи HotArena.

В деня на влюбените Свети Валентин, мускулестият мъжага сюрпризирал Лили, като сложил пръстен с диамант на ръката й докато спи. Бъдещата булка, която веднъж вече е минавала под венчило и има две пораснали деца, побързала да се похвали на приятелките си и така новината достигнала до ушите на Екимова, пише "Уикенд".

Ива изпаднала в шок, тъй като вестта й дошла като гръм от ясно небе. Въпреки продължителната им 7-годишна връзка, Екимова мечтаеше да се види булка с Петрозар, но това така и не се случваше. Въпреки намеците на Ива Петрозар се правел на ударен и напук на нежеланието му да чуе Марша на Менделсон, Екимова не мирясваше.

"
Всяка жена иска да се види булка. Някои не се спираме след първия път!”, написа в личния си профил във фейсбук напористата Ива, намеквайки за намеренията си по-скоро да мине под венчило. Самата тя има 2 брака зад гърба си – един краткотраен с данъчния служител Румен и вторият с покойния музикант Дими. Петрозар също имал един доста ранен развод и 25-годишна дъщеря.

Приятели на строителния предприемач разкриха, че той бил много подтиснат от факта, че живее в наследствения апартамент на Дими, в който всеки предмет му напомнял за покойния му собственик.

В продължение на половин година Ива кри от медиите раздялата им и дори забрани на бившата си половинка да разкрива истината докато тя самата не реши да го оповести. Уви, многобройните снимки в социалната мрежа на Петрозар с други жени, обиколките му по нощните клубове и пътешествията му в чужбина, но без Екимова, не останаха незабелязани и истината най-накрая лъсна. Тя с тъга призна, че годеникът й е избягал с друга. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени