Певица РАЗКРИ: Бирмата ме сваляше пред тоалетната в дискотека (Искал я и когато е бил заедно с Преслава)

3166
01 Април 2015, 12:01


Скандалната Анатасия разкри, че преди седмица в елитен столичен клуб бившият на Преслава – Георги Станоев – Бирмата, я е свалял пред тоалетната, узна HotArena!

 

Русокоската била в дискотеката заедно със свои дружки, които били настанени точно до сепаре, на което била Алисия.

 

„Първоначално даже не видях, че е той... Видяхме се, като отивах до тоалетната и си поговорихме. Всъщност бяхме си разменили номерата отпреди това, но не можахме да се видим, понеже аз не исках неприятности с Преслава“, разказва Анастасия.

 

Певицата разкрива, че все пак са се чували преди, но до този момент в кенефа, скоро не са били комуникирали.

 

Според блондинката Жоро иска да замени Преслава с друга, но в нощните клубове по-скоро можел да си намери само някоя за забавление, но не и за нещо по-сериозно.

 

Анастасия говори пред „Шоу“ и за спекулацията – че актьорът Любо Нейков също я бил свалял и й бил отправил неприлични предложения.

 

„Първоначално той ме помисли за жената на Краси Радков и ме закара до един приятел. Много е печен като човек и не искам да му навредя с мои изказвания. За мен свалката не е сексуално предложение“, категорична е певицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чочи
преди 3 години
-1
Да те свалят пред тоалетната не е най-престижно! Въпросната определяща се като певица, ако може малко да разсъди ще разбере колко се излага с това "признание".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fg
преди 3 години
-1
Значи се излага този, който я сваля, не се излага Тя. Мисли малко. А и повечето свалки в заведения е нормално да стават тогава. Именно когато човек отива към тоалетната остава сам и се отделя от групата си и е най-удобен момента да заговориш някого. Явно не само не знаеш, ами и да помислиш и прецениш не можеш. А и жената надали е целяла да е "престижна". Ако беше такава целта, щеше да си фотошопира името на седалките на някой скъп автомобил като Валериева. ;)


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени