Пиян на екран! Милен Цветков води почерпен, дави мъката си преди ефир

2532
12 Октомври 2015, 16:00


Колегите на водещия Милен Цветков са вдигнали ръце от него и тръпнат в неведение каква ще е поредната му изцепка, научи HotArena.Телевизионерът бил изпаднал в любовна депресия, причината за която е Ивета - майката на сина му Боян. Двамата, или по-скоро тя, са решили да си дадат "малко почивка" още през август. От тогава те се виждали само покрай сина син, който често оставал при баща си.Ивета се е изнесла на квартира, а Цветков е наел детегледачка за наследника му, докато той води среднощното си и нискорейтингово шоу. Именно то е станало и една от причините за любовната "ваканция".„На Ивета й омръзнаха постоянните флиртове с колежки и с гостенки на предаването. Вече не иска да си го причинява и едва ли ще му прости отново”, разкриват запознати. Двамата с Милен са се разделяли още няколко пъти пред това, но този път тя сякаш е непреклонна пред идеята да се съберат отново, пише "Всеки ден".
Водещият, виждайки накъде отиват нещата, въобще не бил на себе си напоследък. Загубата на надежда, че има бъдеще за него и любимата му, го карала да посяга към чашката все по-често.
Цветков давел мъката си във все по-големи количества концентрат, често изпиват непосредствено преди ефир. Това поставяло на тръни целия екип, а подпийналия водещ се излагал с неадекватно поведение не еидн и два пъти.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени