Пиян-залян! Калин Терзийски ходи с бутилка по улиците

4146
18 Февруари 2016, 14:01
Приятелят на Елен Колева — Калин Терзийски се кандилка пиян — залян из столичните булеварди. Писателят и бивш психолог отново е посегнал към бутилката и изглежда повече от плашещо, научи HotArena.


Репортери дори засекли писателя с бутилка в ръка, на площад „Славейков”. Видимо неадекватен и подмятащ бутилка евтино вино, той се олюлявал пред група улични музиканти, на които разгорещено давал и съвети.


Преди месец той сам заяви, че има проблеми с алкохола, но така се чувства и пише стихове по-добре. Опияненият от алкохола Терзийски дори напусна жена си Ивана Генова и призна, че живее с Елен Колева.

Малко след това сам се похвали, че надига бутилката от сутринта и по 6-7 пъти ощастливявал актрисата в спалнята на дома й, в който сам се нанесе.


Живея с Елен, Елен Колева! Тя е прекрасна! Това е!“, написа той във фейсбук в началото на февруари. Седмица по-късно и само ден след интервюто, което двамата дадоха заедно и в което обявиха на всички, че се обичат, Терзийски се върна при съпругата си Ивана с подвита опашка.


Сега съм по-тъжен, но — ура — изглеждам и по-зле“, пише още Терзийски в социалната мрежа. Той уточнява също така, че „тъжният ми вид е заблуда, той не издава безпомощност“, пише „Всеки ден„.


За Калин Терзийски от години се знае, че има проблеми с алкохола. След краткия си период на въздържание той се върна към бутилката.


Мълвата гласи, че новата му муза - Елен Колева е главна виновница за това и тя е разклатила нервите му. Поради което отново е посегнал към чашката.


„Какъв проблем с алкохола? Нямам проблем.“ заяви самият писател преди дни в тв интервю. Срещата му с репортери обаче говори за друго–той е толкова зле, че не е в състояние дори да стои на краката си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени