Пияната Анита Мейзер скочи на Паскалева: Калина, казаха ми, че си долна жрица! (Вижте отговора на писателката)

https://hotarena.net/laifstail/piianata-anita-meizer-skochi-na-paskaleva-kalina-kazaha-mi-che-si-dolna-jrica HotArena.net
Пияната Анита Мейзер скочи на Паскалева: Калина, казаха ми, че си долна  жрица! (Вижте отговора на писателката)
Анита Мейзер се забърка в пореден скандал, питайки в очите Калина Паскалева дали е предлагала сексуални услуги срещу заплащане. „Извинявай, не те познавам, но ми казаха, че си долна проститутка“. Тези думи изстреля тя без капка свян към писателката на снимките на „Черешката на тортата“, вероятно смятайки, че камерите вече са изключеним видя HotArena.

И този сезон на шоуто Нова телевизия не остава безразлична към любителите на пикантерии и жълтории, поднасяйки от ефира си добре оплетени интриги, замаскирани като кулинарно риалити. Всяка седмица пет популярни личности си дават среща в „Черешката на тортата“ уж за да покажат уменията си в кухнята, но всъщност сценаристите събират край масата все образи, които под една или друга форма не се обичат и се очаква да създадат скандал. На трапезата тази седмица са Анита Мейзер, Калина Паскалева, Моника Валерива, Явор Бахаров и Ваня Джаферович. Комбинацията е повече от взривоопасна, тъй като петорката е оплетена в сочни скандали, разиграли се неотдавна.

„Ох, дъщеря ми и мъжът ми са ми забранили да пия в ефир, защото после ще направя някоя издънка“, сподели Анита Мейзер и надигна чаша бяло вино, която изпи на екс. Ефектът от алкохола не закъсня.

Клюмайки над масата, опиянена от виното, Мейзер първо обвини Моника Валериева, че я е подстрекавала да пие, а след това започна да говори с Калина. В хода на разговора, без въобще да се притеснява, скандалната варненка обяви в очите на Калина това, което всички говорят зад гърба й – че е правила секс за пари.

Обстрелът над плеймейтката обаче не свърши дотук, след като Явор Бахаров се включи и зае страната на Анита. Не е тайна, че актьорът и Паскалева имат отколешна вражда, започнала, когато той я хвана как го снима тайно за предаването „Папараци“. След като я видя на местопрестъплението, Явор се развика по адрес на Паскалева: „Мръсна курво, ти ли ще ме снимаш, бе?“.

Вместо да си изкара една приятна вечер, на Калина й се наложи да доказва, че има не само силикон, но и интелект. Брюнетката изпадна в ситуацията да се обяснява какъв професионален стаж има, колко книги е написала, но въпреки безбройните изреждания на качествата си останалите не спряха да я иронизират и подценяват.

Калина Паскалева е автор на най-продаваната книга в България за миналата година – „Дневниците на една курва“, която е пласирана в над 30 000 копия. Тези дни на пазара излезе и новият й бестселър „7 смъртни гряха“, който също върви добре.

14 Коментара

Веси Паскалева

преди 7 години

Няма да влизам в обяснителен режим и като дипломиран юрист да защитавам дъщеря ми.Животът си е неин и тя го живее по най-добрият начин в тези трудни времена без баща и без мъж до себе си.Справя се така,че малко мъже на нейната възраст получават нейните доходи,изкарвани с много труд,знание и интелект.Малко са такива умни,хубави и успешни млади жени.Лошо реклама няма!Всеки ден тя поражда Новина!Съжалявам,че се е съгласила да участва в Черешката и съмнителни типове да се упражняват на неин гръб.Да,никак не ми е приятно,но аз съм обидена на колегите й от Нова за избора на останалите индивиди.Жалко,че се е съгласила да участва,но тя ми каза:"Мамо,защо да не взема хонорара".Тя обича парите защото дават друг стандарт на живота.Тя винаги е прекрасна и това е видимо,а кучетата нека си лаят,керванът да си върви.

Коментирай

?

преди 7 години

Maika ste, kakvo drugo da kajete, a i tova znaete. Na mnogo jeni se nalaga da se opraviat sami, v dneshno vreme tova e napalno nirmalno, a ne za hvalene. Ne znam nishto za dashteria vi, osven kak predi 5 gidini liatoto jiveeshe bezplatno v hotela na edin mn vazrasten gospodin- Petrov v Slanchev briag i poznaite sreshtu kakvo. Sega moje da se opravia sama s chesten trud, no ne vinagi e bilo taka. Men zashto nikoi niama da me napadne che sam bila kurva? Mi shtot ne sam bila!

Коментирай

Аз

преди 7 години

Не виждам с какво е прекрасна. Писателка е трудно да се нарече, Вие госпожо като дкпломиран юрист би следвало да оравите принципна разлика между книга и стойностна литература. Виждала съм неща, писани от нея..ами извинявайте ама са меко казано посредствени. Не бих казала, че блести с особен интелект, така че и цялото интернет пространство да изпишете със суперлативи, на черното бяло не може да кажете. На нейната възраст стм, с образование и солидна професия...без джуки, силикони и без някой да е дошъл да ми каже в лицето курва. Изводите са за Вас..

Коментирай

kokona

преди 7 години

Vesi Paskaleva Iskrenno vi syjalqvam. Az imam tri decai i bih se sramuvala ot propadnala dyshterq kato vashata.Opravdavaiki q ne mojete da zalichite gnusnoto minalo koeto vie ste i pozvolila da ima.Nikakvi pari ne opravdavat prostituciqta za boga!!!!!!

Коментирай

мда

преди 7 години

Според кого нейната книга е "най-продавана"? Защото според Иво Сиромахов неговите книги са най-продаваните. То не че много книги се пишат в България, от български автори всяка година де, ако трябва да сме честни. А книгата, ако действително се е продала, то е защото Калина направи всичко възможно да стане популярно име (на всяка цена) и защото в България, поради липса на други възможности, много млади жени искат да научат за този път и да видят как могат и те да станат такива и да използват мъжете, за да оцеляват и си мислят, че въпросната Калина нещо знае. То в България да пишеш за курви и за мутри е най-сигурната формула. Пък все тая как пишеш. И на малките деца е станало ясно, че тази жена с разбита, обезобразена мутра изобщо не може да пише. И не е голяма работа, че се оправяла сама, защото ако не си беше проправяла път с курвенски истории, скандали и проституция, още и още нямаше да я знае никой и никой нямаше да й даде шанс да прави каквото и да било. На всеки е ясно как е влязла да работи като "журналист" - по същия начин и със същите заслуги и качества, с каквито и Николета стана "водеща".

Коментирай

мда

преди 7 години

да работи като "журналист" - по същия начин и със същите заслуги и качества, с каквито и Николета стана "водеща". Мен не ме дразни никоя жена с това, че е била проститутка. Дразнят ме хора, които са лицемери, които се срамуват да живеят с последствията от изборите си, които знаейки как са стигнали до някъде, се осмеляват да наричат себе си "писатели" или каквото са решили там, че искат да са и ме дразнят жени с разбити, разкривени, обезобразени асиметрични мутри, които са си причинили това сами, със собствената си глупост и липса на вкус, но ни ги пробутват за красиви тези гротескни карикатури.

Коментирай

cds

преди 7 години

vseki v Plovdiv znae che Kalincheto beshe na povikvane aide da ne se pravi ne sveta voda

Коментирай

Bb

преди 7 години

Avtor na dnevnicite na kurva...kakvo poveche iskate

Коментирай

ако наистина сте майка й

преди 7 години

НАИСТИНА ЛИ СЕ ГОРДЕЕТЕ С ДЪЩЕРЯ СИ? Аз бих се срамувала! Скрийте се поне не се излагайте , като възрастен човек! Но, явно възпитанието си е казало думата! Много дъщери са израснали без бащи- моята също и е завършила магистратура в престижен университет, създаде прекрасно семейство, имам и внук, но никога не стана проститутка и не се разкрачи за служба , слава и пари. Но, кои се ние да съдим хората? Всеки си носи кръста- видимо!

Коментирай

krasota

преди 7 години

I dvete sa mnogo krasivi...vsashnost kalina sigurno nwkoi den shte izglehda tochno kato anita!mashalla!

Коментирай

Шанти

преди 7 години

Какво да ви кажа за Калина Паскалева:) ами това което знам! Ние сме съученички от ОУ "Стоян Михайловски" в Пловдив кв.Кичук Париж тя е с няколко години по-голяма от мен. Не беше много общителна и дружелюбна, а напротив...няма да си позволя да я квалифицирам от уважение. Все обикаляше по Дънков гащеризон с една нейна приятелка около училището и нещо крояха. Спомням си,че беше доста по-красива от сега без силикон, без макиаж...естествена. Всички я мислеха за зубър и май си беше така. Носеха се слухове, че яде по една ябълка на ден за да не надебелее и пие хапчета за запаметяване. Това беше доста смешно. Едвам я познах в Биг брадър, така се е преобразила че е неузнаваема. По походката я познах. А също съм чувала че от малка най-демонстративно се е предлагала на момчета от тинейджърка все пак бяхме в една компания и се носеха истории сега колко е вярно тя си знае:) респект за творчеството и! Не я съдя или пък още по-малко да тая лоши чувства. Само си правя извод,че това което се говори за нея може и да не е случайност. А и защо един творец който уважава изкуството дори и под формата на текст би променил външността си и да изменя образа,който собствената майка е дала... Много интересен казус. Абе тя не спа ли с някой от участниците в Острова на изкушението?! Е то това сигурно не се брои като секс за пари ;) или че била плеймейт това също не е събличане за пари... Накрая ще излезе,ме фактите говорят сами

Коментирай

xaa

преди 7 години

dashterqti e kurva kato tebe tapa kravo tazi kniga dnevnici an edna kurva ne se pishe ot izmislica ili ot horski iztorii nikoi ne bi spodelil tova vsi4ko v knigata sa kurvenskite podvizi na dashterqti kadeto q minal cql sofiq bokluk

Коментирай

xaa

преди 7 години

kalina paskaleva e kurva kato maikasi tapa kravo tazi kniga dnevnici na edna kurva ne se pishe ot izmislica ili ot horski iztorii nikoi ne bi spodelil iztoriqta si tova vsi4ko v knigata sa kurvenskite podvizi na dashterqti kadeto q minal cql sofiq cql plovdiv i cqlo bg bokluk dolen spermoqd

Коментирай

просбиват с наглост и куравлък-това е! Интелект??? Занче ли какво е това?

преди 7 години

Пловдивчанка е, и е на манежа с Николета Лозанова от време ОНО,Сега са и колежки. ха ха ха..." Господ не е скитач..... Пробиват с наглост и курвaлък-това е! Интелект??? Говори за интелект.... Знае ли какво е това? Долни пачаври!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.