Пияната Емануела счупи тъпомера по вулгаризми от сцената (Всичко за ужаса, който преживя публиката)

6888
05 Април 2016, 16:00


Благоприличието никога не е било качество, с което Емануела е можела да се похвали, но по време на едно от последните си участия в София чалгаджийката счупи тъпомера по вулгаризми и бисери със сексуален привкус, научи HotArena.

Пияна-заляна, брюнетката не спря да говори на феновете си пред сцената за духане, минети и размери на половите органи. Емануела изръси пред гостите на заведението в Студентски град такива бисери, че и стените се изчервиха от срам. Контактът с публиката пое в сексуална насока, след като певицата запя последния си хит „Като теб“.

Посръбващата уиски на сцената изпълнителка промени и без това вулгарния текст на песента.

„Айде ти и тия като теб, всички да го духате!“, без притеснение изви глас брюнетката, а кулминацията дойде, когато замени рефрена „почерпи ги един „Моет“ (марка скъпо шампанско – б.р.)“ с „почерпи ги един минет“.

Турската дума за орална любов накара Емануела да се заговори със свои почитатели за големината на мъжките полови органи. „На който му е голям, да вдигне ръка, искам море от ръце“, изпростя тотално скандалната певица в микрофона, оглеждайки се като гладно куче.

Емануела
далеч не е първата, която си позволява да ръси вулгаризми пред хората. Първенец по просташки изпълнения е Камелия, която сменя целите текстове на песните си. Паметно е изпълнението й на следния лиричен текст: „Помня, казваше ти, че отзад не боли“. Този рефрен тя изпълнява даже пред невръстни фенове в детска дискотека.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емнуела винаги ще си остане простакеса.
преди 2 години
0
Едно е да правиш щоу, друго е да се излагаш. Точно заради такива като Емануела жанра е наричан чалга, а след участията на Емануела е не просто чалга, а долнопробна чалга. След цялото това просташко поведение и тотална липса на морал, обноски и маниери на дама Емануела с цялата си наглост изпя "Любовта е скъпо нещо, грешката е в мен, че я търся в евтини хора"????? Емо, ти си не в час.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени