Пиянде удари Софка, но пък тя прибра 4 бона (Вижте причината, поради която й посегна)

1587
19 Ноември 2015, 15:00


Софи Маринова едва не си изяде боя там, където си вади хляба. Певицата се оплака, че по време на един от последните си частни ангажименти е станала жертва на физическо насилие, разбра HotArena.

 

Пиян присъстващ й посегнал с тежката си левица, задето Софка не реагирала веднага да изпълни заръчания й от него поздрав. „Не се бръкна да ми даде и 5 лева, ама претенции до небето и посяга”, обобщава ситуацията Маринова, писа „Уикенд“.

 

Частното парти, на което Софи бе специален гост, бе сюнетът на 4-годишния Медихан от Нови пазар. По случай голямото събитие в живота на сина им родителите му решили да спретнат купон досущ като малка сватба. Забавлението обаче се превърна в сюжет за филм на Костурица, след като по средата на разпивката гвоздеят на вечерта – Софи Маринова, бе ударена от видимо подпийнал ром.

 

За ангажимента си Софка прибрала 4000 лева, като обещала да весели гостите на сюнета в рамките на 2 часа. Настроението й обаче бе помрачено от възрастен пияница, който неколкократно й поръчва поздрави за роднините си. Маринова изпълнила няколко от желанията му, но последните поздрави ги премълчавала, тъй като мъжът само поръчвал на конвейер без да се бърка в джоба и да дава бакшиш.

 

Гневен, че певицата си позволява своеволия, типично по цигански, пияндето взел нещата в свои ръце и решил да покаже на Маринова, че който плаща, той поръчва музиката. Олюлявайки се сред тълпата танцуващи, мъжът посяга с лявата си ръка на ромската перла, но за нейно щастие тя успява да се измъкне и съвсем леко усеща физическият му удар. Реакцията й обаче е мигновена – тя веднага си присвива пръстите и му показва среден пред погледите на всички останали.

 

Заради по-малкият брой присъстващи на частни партита, а и предполага се все познати и проверени хора, Софи споделя, че никога не ходи с охрана. Това от своя страна позволява на феновете на певицата по-близък досег с нея, както и постоянно да си поръчват поздрави и песни, докато същото не е толкова възприето по време на участия в клубове и дискотеки.

 

Добре че останалите мъже не бяха пияни и успяха да озаптят приятеля си, инак като нищо да му скоча и да направим мелето”, разказва за преживяванията си изпълнителката на „Бели ружи”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени