Пиячката щяла да гътне Калоянчев

1516
13 Юли 2011, 11:45


Пиячката, ама по служба, замалко щяла да гътне големия български актьор Георги Калоянчев.

 
Инцидентът се случил по време на снимките на филма "Малката", в който театралът участва.
 
"Играех във филма и трябваше да бъда пиян за сцената. Тогава въобще не употребявах алкохол, а ми донесоха ракия. Обърнах първата чаша. Хвана ме, но продължих да пия. Като светнаха прожекторите срещу мен, припаднах. Оказа се, че съм получил алкохолно отравяне", спомни си в интервю пред ежедневника "Всеки ден".
 
Той признава също, че заради ниската пенсия се навил да участва в "Столичани в повече".
 
"Тя на кого му стига в днешно време? Нека не забравяме, че вкъщи само аз нося пари. Пенсията ми е 700 лева. Съпругата ми няма трудов стаж и не получава нищо, добре че са децата", казва още Калоянчев, който въпреки проблемите си със здравето, не се е отказал от малките пороци
 
"Пуша още и много ми се карат за това. И алкохол пийвам. Обичам виното и ракията. Е, ракийка пийвам по-рядко и по по-малко".

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xxx
преди 6 години
0
Г-н Калоянчев, уливате се!Навремето си издействахте специална пенсия за заслуги към родната култура(не че нямате право),но знаете ли,че Ваши връстници,които може и да не са строили културата,но са строили модерна България днес кретат с 200лв,че и по-малко и се чудят да ядат ли,да пият лекарства ли,да пестят за погребение ли или да си покриват сметките.Вие имате деца-всяко от които имат свой бизнес,те не Ви ли помагат?Нагло е да се оплаквате!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени